Πήρε γραμμή από τον Μηταράκη και θριαμβολογεί η Κανταράκη ότι μας φόβισε

Η διοικήτρια του νοσοκομείου Χίου κα Ελένη Κανταράκη παίρνοντας γραμμή από την πρωτοφανή διαδικτυακή παρέμβαση του κ. Νότη Μηταράκη, κατά του διευθυντή του astraparis.gr Γιάννη Στεβή, άρχισε να θριαμβολογεί ότι δήθεν φοβηθήκαμε και φυγομαχήσαμε, επειδή ζητήσαμε – σήμερα Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2021 – αναβολή της συζήτησης της προκλητικής αγωγής της στο πολυμελές πρωτοδικείο Χίου.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της διοικήτριας του νοσοκομείου Χίου:

«Μετά από σειρά ψευδών δημοσιευμάτων εις βάρος του Γενικού Νοσοκομείου Χίου «Σκυλίτσειο» και μετά από τους πρόσφατους διαδικτυακούς λεονταρισμούς του περίφημου «Αστραπάρη» αναμενόταν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον σήμερα η εκδίκαση της αγωγής μας κατά της ως άνω ηλεκτρονικής εφημερίδας.

Ο «Αστραπάρης» όμως φυγομάχησε και ζήτησε αναβολή χωρίς σπουδαίο λόγο. Με τη στάση του αυτή απλά χρονοτριβεί και μεταθέτει χρονικά την ημέρα που θα κληθεί να λογοδοτήσει ενώπιον της δικαιοσύνης και θα καταδικαστεί σε χρηματική αποζημίωση για τη ζημιά που έχει προκαλέσει στο «Σκυλίτσειο Νοσοκομείο Χίου» και όσους το υπηρετούμε με αυταπάρνηση, χρήματα που θα διατεθούν υπέρ της ενίσχυσης των σκοπών και της λειτουργίας του νοσοκομείου.

Ο «Αστραπάρης» φυγομάχησε αλλά αμφιβάλλουμε αν αντιλαμβάνεται τη ζημιά που προκαλεί με τα καθημερινά σχεδόν δημοσιεύματά του, τα οποία αναφέρουν περιστατικά ψευδή και έντονα βλαπτικά για το νοσοκομείο, τη διοίκηση και τους εργαζομένους του, αλλά πρωτίστως για τους ασθενείς της Χίου».

Ας συγκρατήσει την… χαρά της και αμείωτο το ενδιαφέρον της

Αφού επισημάνουμε κατ΄ αρχήν ότι στόχος της αγωγής της είναι η οικονομική μας εξόντωση, επειδή θέλει να μας φιμώσει για τις αποκαλύψεις μας που αφορούν την κακή διοίκηση που ασκεί στο νοσοκομείο Χίου, παρατηρούμε:

1. Το αίτημα για αναβολή αποτελεί δικονομικό δικαίωμα, ασκήθηκε όπως προβλέπεται στο δικαστήριο και ο παριστάμενος συνήγορός της δεν αντέταξε οποιοδήποτε επιχείρημα για την απόρριψή του.

2. Ουδέποτε ο Αστραπάρης καταφέρθηκε κατά του νοσοκομείου Χίου και των εργαζομένων του και αποκλειστικά στο στόχαστρο της δημοσιογραφικής έρευνας ήταν – και θα συνεχίσουν να είναι – οι επιζήμιες για το νοσοκομείο, το προσωπικό, τους ασθενείς και το δημόσιο συμφέρον πράξεις και παραλείψεις της διοικήτριας και του διοικητικού συμβουλίου του νοσοκομείου.

3. Ο Αστραπάρης και ο διευθυντής του ουδέποτε έχουν φυγομαχήσει, ούτε σήμερα έπραξαν κάτι τέτοιο. Η κοινωνία της Χίου, άλλωστε, μας γνωρίζει όλους καλά, Ωστόσο, ήταν αναγκαία μια αναβολή της σημερινής δίκης, προκειμένου να προετοιμαστούμε επαρκώς για να αντικρούσουμε μια αγωγή 22 σελίδων με πλείστα όσα διαφορετικά θέματα που μας κατηγορεί. Είχε δε προηγηθεί, την Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2021, η κατάθεση σε προκαταρκτική εξέταση για μήνυση (πάλι ογκωδέστατη, εγκαλώντας μας για πλείστα όσα), που έχει υποβάλει εναντίον μας η κα Κανταράκη. Και λίγο πιο πριν, στις 21 Σεπτεμβρίου 2021, πάλι είχαμε λάβει ένα 19σέλιδο εξώδικό της (νέο). Νισάφι, πια. Δεν την προλαβαίνουμε.

Θα συνιστούσαμε, πάντως, στην κα Κανταράκη να συγκρατήσει την… χαρά της και κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον της για όσα μετά βεβαιότητος θα γίνουν στις δικαστικές αίθουσες. Μέχρι τότε, θα έχουμε χρόνο να μαζέψουμε κι άλλα από τα «πεπραγμένα» της. Υπομονή…

αγωγήΓιάννης ΣτεβήςΕλένη ΚανταράκηΝοσοκομείο ΧίουΝότης Μηταράκης
Comments (0)
Add Comment