Προσκλήσεις για έργα 6,5 εκατ. ευρώ σε Πανεπιστήμιο και παιδικούς σταθμούς

Ενεργοποιήθηκε η πρόσκληση για την υποβολή προτάσεων στο επιχειρησιακό πρόγραμμα «Βόρειο Αιγαίο» στον τομέα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, συνολικού προϋπολογισμού 5 εκατ. ευρώ, με απόφαση της περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου κας Χριστιάνας Καλογήρου.

Προτεραιότητα θα δοθεί σε παρεμβάσεις που έχουν άμεση επίπτωση στην αναβάθμιση του προγράμματος σπουδών των ωφελούμενων φοιτητών (π.χ. αίθουσες διδασκαλίας, εργαστήρια κ.λπ.), καθώς και σε παρεμβάσεις που αφορούν την ενδυνάμωση της λειτουργίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου (π.χ. εξοπλισμός διδακτικού προσωπικού, διοικητικές λειτουργίες κ.λπ.).

Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου καλείται να υποβάλει τις προτάσεις του για την χρηματοδότηση υποδομών και εξοπλισμού έως τις 18 Νοεμβρίου 2016.

Επίσης, με απόφαση της περιφερειάρχη προκηρύχθηκε η δράση για την «Δημιουργία και αναβάθμιση των κοινωνικών υποδομών εκπαίδευσης» στο επιχειρησιακό πρόγραμμα «Βόρειο Αιγαίο», συνολικού προϋπολογισμού 1,5 εκατ. ευρώ.

Η πρόσκληση αφορά τη δημιουργία – αναβάθμιση υποδομών βρεφονηπιακών και παιδικών σταθμών και την προμήθεια εξοπλισμού για την βελτίωση της λειτουργίας τους.

ΕΣΠΑΠανεπιστήμιο Αιγαίου