Σε σημαιοστολισμό για την 25η Μαρτίου καλεί η περιφέρεια

Διαφορετικός ο φετινός εορτασμός της 25ης Μαρτίου επισημαίνει ο αντιπεριφερειάρχης κ. Παντελής Μπουγδάνος με δηλώσεις του καλώντας τους πολίτες να σημαιοστολίσουν τα σπίτια τους και να χρησιμοποιήσουν για άντληση κουράγιου και θάρρους τα διδάγματα της 25ης Μαρτίου.

«Μέσα στις κρίσιμες ώρες που περνάει η πατρίδα μας, η Επέτειος της Εθνικής Παλιγγενεσίας ας αποτελέσει πηγή δύναμης κι αισιοδοξίας.

Προασπίζοντας την ιστορική μνήμη και γνωρίζοντας τα ιστορικά γεγονότα, προσεγγίζουμε με σεβασμό και δέος τις μεγαλειώδεις σελίδες ηρωισμού και θυσίας που έγραψαν οι πρόγονοί μας.

Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, η μνήμη της 25ης Μαρτίου 1821 αποτελεί αναφορά στην εθνική μας υπόσταση, μεταδίδει το μήνυμα για το θάρρος και την αντοχή σε δύσκολες δοκιμασίες. Μεταδίδει ακόμα το μήνυμα για την τελική δικαίωση αγώνων και θυσιών.

Ανατρέχουμε στην επανάσταση του Ελληνικού Έθνους και αντλούμε πολύτιμα διδάγματα που μπορούν να μας βοηθήσουν στις σημερινές δύσκολες περιστάσεις.

Καλώ τους συμπολίτες μας σε ένδειξη τιμής και σεβασμού στους αγωνιστές της Ελευθερίας του 1821 να αναρτήσουν τη γαλανόλευκη σημαία της πατρίδας μας στις οικίες τους.  Με το εθνικό μας σύμβολο ας δώσουμε μήνυμα ενότητας και πατριωτισμού», αναφέρει στη δήλωση του.

25η Μαρτίουελληνική σημαία