Συνέλευση για κινητοποιήσεις από τον Σύλλογο Εργαζομένων ΟΤΑ νομού Χίου

Έκτακτη γενική συνέλευση πραγματοποιεί ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ νομού Χίου την προσεχή Τετάρτη, 2 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 12 το μεσημέρι, στο Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο του δήμου Χίου.

Η γενική συνέλευση πραγματοποιείται μετά από απόφαση του γενικού συμβουλίου της Ομοσπονδίας, «προκειμένου οι σύλλογοι – μέλη της να τοποθετηθούν στο διεκδικητικό – αγωνιστικό    – ενωτικό πλαίσιο δράσης της επόμενης περιόδου, με σκοπό την άμεση κλιμάκωση των κινητοποιήσεων ώσπου  να επιλυθούν τα συσσωρευμένα προβλήματα των εργαζομένων και να υπογραφεί ΣΣΕ», τονίζει ο Σύλλογος στην ανακοίνωσή του.

Στο ίδιο κλίμα κινείται και η απόφαση της εκτελεστικής επιτροπής της ΑΔΕΔΥ για συνέχιση και κλιμάκωση των απεργιακών κινητοποιήσεων και τη διασφάλιση της μεγαλύτερης δυνατής συμμετοχής στην 24ωρη γενική απεργία που προκηρύσσει για την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016.

«Η περίοδος διαβουλεύσεων – συζητήσεων – λεκτικών διεκδικήσεων έχει ολοκληρωθεί. Οι εργαζόμενοι στην τοπική αυτοδιοίκηση θα συνεχίσουν τον αγώνα τους ενάντια στην εφαρμογή του 3ου μνημονίου και θα αντισταθούν, θέτοντας τις δικές τους “κόκκινες” γραμμές αφού αυτές της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ  έγιναν “ροζ”», καταλήγει ανακοίνωση.

Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ