Στα ρουσφέτια της ΔΙΑΝΟΧ μετράει η… εμπειρία

Επιβεβαιώνει ευθέως ο δήμαρχος Χίου τις καταγγελίες της δημοτικής παράταξης Χίος Μπροστά για τακτοποιήσεις ημετέρων στην ΔΙΑΝΟΧ, αποδίδοντας τις αποφάσεις αυτές στις οδηγίες της Ελληνικής Εταιρείας Αξιοποίησης Ανακύκλωσης, για επιλογή συνεργατών που να διαθέτουν εμπειρία στον χώρο της ανακύκλωσης.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση – απάντηση της Σύμπραξης Δημιουργίας αναφέρει τα ακόλουθα:

«Ο δήμαρχος Χίου κ. Σταμάτης Κάρμαντζης και ο πρόεδρος της ΔΙΑΝΟΧ κ. Φώτης Γιαννίρης σε απάντηση των όσων ανέφερε ο κ. Καραβασίλης κατά την προσφιλή τακτική της δημαγωγίας την οποία πλέον ακολουθεί σε μόνιμη βάση, σημειώνουν τα εξής:

Σύμφωνα με τις οδηγίες της Ελληνικής Εταιρείας Αξιοποίησης Ανακύκλωσης (ΕΕΑΑ) με την οποία ο δήμος Χίου και η ΔΙΑΝΟΧ έχουν συνεργασία, απαραίτητη προϋπόθεση λειτουργίας του φορέα είναι η συνεργασία με άτομα που διαθέτουν προηγούμενη και αξιοσημείωτη εμπειρία στον τομέα της ανακύκλωσης. Υπό αυτούς τους όρους και με βάση τα προβλεπόμενα από τον νόμο προχώρησαν οι διαδικασίες.

Αυτά για την ιστορία της υπόθεσης. Όσο για την ιστορία που επιχειρεί να γράψει ο κ. Καραβασίλης με τις ανακοινώσεις ύβρεων και λάσπης, αυτό που μπορεί να ειπωθεί είναι ότι η πολιτική και οι πολιτικοί της κλειδαρότρυπας αποτελούν τα ήθη των όψιμων κριτών του μηδενισμού και της κατάμαυρης προπαγάνδας. Ευτυχώς, όμως, ο λαός της Χίου έχει πάρει χαμπάρι τη γραφική βιομηχανία δαιμονοποίησης της δημοτικής αρχής.

Τους αφήνουμε, λοιπόν, στην αστεία και θλιβερή κατηφόρα που κατρακυλούν, γιατί αυτό μόνο μπορούν να κάνουν ως πιστοί οπαδοί της λάσπης, της συκοφαντίας, του λαϊκισμού και της ιδιοτέλειας.

Εμείς προχωράμε ακάθεκτα με τη Σύμπραξη Δημιουργίας για τη νέα Χίο και τα αλλάζουμε όλα».

«πατάτα»ΔΙΑΝΟΧΣταμάτης ΚάρμαντζηςΣύμπραξη ΔημιουργίαςΧίος Μπροστά