Στην προβοκάτσια Μηταράκη η Λαγκάδα απάντησε ψύχραιμα και πολιτικά

ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΕΒΗ |

Λαγκάδα θα ακούει και θα τρέχει, ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου κ. Νότης Μηταράκης, ο οποίος νόμιζε ότι μπορεί με την σημερινή – Σάββατο 8 Μαΐου 2021 – παρουσία του σε εστιατόριο της περιοχής, θα περνούσε προς τα έξω το επικοινωνιακό τρικ του ότι μπορεί να πηγαίνει όπου θέλει στη Χίο.

Και φυσικά μπορεί να πηγαίνει όπου θέλει, αυτό – άλλωστε – επιβάλλει ο πολιτικός πολιτισμός, αλλά θα καταλαβαίνει πολύ καλά, όπως συνέβη σήμερα, ότι είναι πρόσωπο ανεπιθύμητο.

Η μαζική συγκέντρωση διαμαρτυρίας, με την φαινομενική ψυχραιμία του κ. Μηταράκη, να κάθεται στο τραπέζι για φαγητό και στο τέλος παγωτάκι και απέναντι να αντιπαρατίθενται μαζί του πολιτικά και πολιτισμένα οι κάτοικοι της Λαγκάδας, αυτούς που ο ίδιος βαφτίζει στελέχη της αριστεράς, αποτελεί σίγουρα πολιτική κατάκτηση και την πιστώνονται οι κάτοικοι της περιοχής που του ετοίμασαν την «θερμή» υποδοχή.

Ίσως ο ίδιος να ήθελε κάτι σε πιο σκληρό ροκ, προς τούτο ήταν προετοιμασμένος μάλλον, αφού είχε φέρει αστυνομικές δυνάμεις, καθώς και εικονολήπτη, αλλά δεν του βγήκε.

Πήρε ψύχραιμη πολιτική απάντηση και αυτά που ψελλίζει σε ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης (βλέπε παρακάτω) δείχνουν την αμηχανία του και το πολιτικό Βατερλώ που υπέστη. Η εμμονή του στην προβοκάτσια περί «ανοικτών συνόρων» αποδεικνύει για ακόμα μία φορά το μέγεθος του πανικού που τον έχει κυριεύσει.

δομήΘόλοςΛαγκάδαΝότης Μηταράκηςπροσφυγικό
Comments (0)
Add Comment