Σύμπραξη Δημιουργίας: Και λεφτά υπάρχουν και απευθείας αναθέσεις γίνονται

Με ανακοίνωση της η Σύμπραξη Δημιουργίας, υποστηρίζει πως η δημοτική αρχή που διαμαρτύρονταν για τις απευθείας αναθέσεις, έρχεται και τις εφαρμόζει, ξοδεύοντας 120.000 ευρώ που προφανώς υπάρχουν στο ταμείο, πράγμα που αποδεικνύει ότι η δημοτική αρχή Κάρμαντζη τους άφησε χρήματα.
“Πρόσφατα η νέα Δημοτική Αρχή ψήφισε με απευθείας αναθέσεις την εκτέλεση έργων σε κάθε δημοτική ενότητα 15.000 € και συνολικού ύψους 120.000 €. Τα χρήματα αυτά αντιστοιχούν για τον καθαρισμό όλων των κοινοχρήστων χώρων λόγω των εορτών του Πάσχα. Από την ενέργεια αυτή φαίνεται ότι χρήματα υπάρχουν και μάλιστα αρκετά, σε αντίθεση με όσα αρχικά έλεγαν για τα οικονομικά του Δήμου.
Επίσης, η διαδικασία των απευθείας αναθέσεων συνεχίζεται όπως και στις προηγούμενες θητείες, διότι το επιτρέπει ο Νόμος και οι πραγματικές συνθήκες για ανάγκες που προκύπτουν. Οι ίδιοι αιρετοί που στην προηγούμενη δημοτική περίοδο καυτηρίαζαν τις απευθείας αναθέσεις, σήμερα τις εφαρμόζουν στο ξεκίνημα της νέας Δημοτικής θητείας και μάλιστα καμαρώνουν γι’ αυτές.
Η σοβαρότητα, τα λίγα λόγια και η γνώση πρέπει να είναι πρωταρχικό μέλημα της Δημοτικής Αρχής.”
απευθείας αναθέσειςέργαΣταμάτης ΚάρμαντζηςΣύμπραξη Δημιουργίας