Τα μέλη της Ν.Δ. ψηφίζουν την Κυριακή για πρόεδρο του κόμματος

Στις 7 το πρωί της Κυριακής, 22 Νοεμβρίου 2015, θα ανοίξουν οι κάλπες των εσωκομματικών εκλογών, για την εκλογή νέου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, θέση την οποία διεκδικούν οι κ.κ. Ευάγγελος ΜεϊμαράκηςΑπόστολος ΤζιτζικώσταςΚυριάκος Μητσοτάκης και Άδωνις Γεωργιάδης.

Στη Χίο θα λειτουργήσουν δέκα εκλογικά τμήματα θα λειτουργήσουν σε όλο τον νομό και συγκεκριμένα, στα δημαρχεία Ψαρών και Οινουσσών, καθώς και δύο στο δημαρχείο της Χίου και από ένα σε Βολισσό, Καρδάμυλα, Βροντάδο, Θυμιανά, Καλλιμασιά και Πυργί. Σε όλα τα χωριά τα τμήματα θα βρίσκονται στα κτίρια των πρώην δημαρχείων η κοινοτήτων.

Δικαίωμα συμμετοχής στην ψηφοφορία έχουν όσοι είναι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους του υπουργείου Εσωτερικών και προσέρχονται στην ψηφοφορία συμπληρώνοντας αίτηση εγγραφής ή επανεγγραφής στο κόμμα, με την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητα ή διαβατηρίου και την καταβολή του ποσού των τριών ευρώ.

Σε περίπτωση διεξαγωγής δεύτερου γύρου η ψηφοφορία θα γίνει στο ίδιο εκλογικό τμήμα, χωρίς την καταβολή αντιτίμου. Διευκρινίζεται ότι όσοι δεν ψηφίσουν στον πρώτο γύρο δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στον δεύτερο.

Η ψηφοφορία θα θα ολοκληρωθεί στις 7 το βράδυ.

Νέα Δημοκρατία