Τώρα προέχει η 2η θέση στις ευρωεκλογές για το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ (βίντεο)

Την δεύτερη θέση στις προσεχείς ευρωεκλογές στοχεύει το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, με πρόσκληση και ενωτικό λόγο που απευθύνεται στους πολίτες, ενώ η συμπόρευση και οι συγκλίσεις με άλλα κόμματα του ευρύτερου χώρου της κεντροαριστεράς, όπως ο ΣΥΡΙΖΑ και η Νέα Αριστερά, πάνε για… αργότερα.

Αυτό είναι το συμπέρασμα των όσων είπε στην σημερινή – Παρασκευή 15 Μαρτίου 2024 – συνέντευξη Τύπου η βουλευτής του κόμματος κα Μιλένα Αποστολάκη, η οποία πραγματοποιεί περιοδεία στη Χίο. Παρόντες στην συνέντευξη ο βουλευτής Χίου κ. Σταύρος Μιχαηλίδης και ο γραμματέας της νομαρχιακής επιτροπής κ. Μιχάλης Παρλαμάς.

Η κα Αποστολάκη αναφέρθηκε στο πολιτικό σκηνικό που επικρατεί στη χώρα, τονίζοντας ότι οι ευρωεκλογές αποτελούν κρίσιμο σημείο, ώστε να ανατραπεί η κρατούσα ανισορροπία και στην κατεύθυνση αυτή το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ μπορεί να είναι το ανάχωμα.

Κατηγόρησε την κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας για την ακρίβεια, που πλήττει τους πολίτες, την κατεδάφιση του δημόσιου χαρακτήρα της υγείας, την καταρράκωση των θεσμών με τις παρακολουθήσεις και τις υποκλοπές, ενώ για το έγκλημα των Τεμπών, κατήγγειλε την μεθοδευμένη κυβερνητική προσπάθεια συγκάλυψης των ευθυνών του κ. Καραμανλή.

Η κα Αποστολάκη σήμερα, στις 18:00, θα πραγματοποιήσει κεντρική ομιλία στο ξενοδοχείο Ελληνικό Κάστρο με θέμα την ακρίβεια.

ευρωεκλογέςΜιλένα ΑποστολάκηΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ