Βιομηχανία εξωδίκων «Ελένη Κανταράκη» κατά του Αστραπάρη

Καλοδουλεμένη την έχει ως φαίνεται την φάμπρικα παραγωγής εξωδίκων η διοικήτρια του νοσοκομείου Χίου κα Ελένη Κανταράκη, η οποία επανέρχεται σε τακτά χρονικά διαστήματα κατά του Αστραπάρη και φαντασιώνεται ότι μπορεί να μας τρομάξει και να σταματήσουμε την δημοσιότητα και την κριτική για τα τεκταινόμενα στον χώρο του νοσοκομείου.

Στο νέο της… πόνημα, το οποίο μας επιδόθηκε σήμερα Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2021, η διοικήτρια του νοσοκομείου Χίου, ακολουθώντας την πεπατημένη, καταγράφει όλα μας τα ρεπορτάζ από τον Ιούνιο 2021 και εντεύθεν (τα προηγούμενα ρεπορτάζ «πακεταρίσθηκαν» σε προηγούμενο εξώδικο) και επισείει για ακόμα μία φορά τον… μπαμπούλα των δικαστηρίων.

Δεν θα μπούμε στην διαδικασία της λεπτομερούς απαρίθμησης και απάντησης σε όσα μας «καταμαρτυρεί» η κα Κανταράκη, απλά θα επισημάνουμε ορισμένα σημεία σε τίτλους και για τα περαιτέρω ξέρει αυτή. Οι δε αναγνώστες πολύ εύκολα μπορούν να αντιληφθούν απλά και μόνον με την παράθεση των θεμάτων.

Σχεδόν στο σύνολο των περιπτώσεων τα αναφερόμενα στο εξώδικό της ρεπορτάζ και θέματα προέρχονται από επίσημες ανακοινώσεις του Σωματείου Εργαζομένων Σκυλίτσειου Νοσοκομείου Χίου (ΣΕΣΝΟΧ), του ΣΥΡΙΖΑ και της συνδικαλιστικής παράταξης ΑΡΜΑ. Αναλυτικά:

Πογκρόμ κατά στελεχών του νοσοκομείου Χίου καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ (2 Ιουνίου 2021)

«Φύγε εσύ, έλα εσύ» στο νοσοκομείο Χίου, καταγγέλλει το ΣΕΣΝΟΧ (6 Ιουλίου 2021), 

Ακέφαλη η διοικητική υπηρεσία του νοσοκομείου Χίου μετά από δύο παραιτήσεις (13 Ιουλίου 2021),

Αυθαιρεσίες Κανταράκη καταγγέλλει το ΣΕΣΝΟΧ για τους επικεφαλής διοικητικού (15 Ιουλίου 2021) και

Μπάχαλο στο νοσοκομείο Χίου, σβήσε γράψε η Κανταράκη ακέφαλες οι υπηρεσίες (26 Ιουλίου 2021)

Σε περιδίνηση πανικού και σύγχυσης η Κανταράκη, μοιράζει εξώδικα παντού (23 Ιουλίου 2021) και Απάντηση ΑΡΜΑτωμένη στο εξώδικο Κανταράκη, σιγά μην φοβηθώ, σιγά μην κλάψω (29 Ιουλίου 2021)

Καταγγέλλει τα εξώδικα Κανταράκη ο ΣΥΡΙΖΑ (4 Αυγούστου 2021)

Και ακόμα για ρεπορτάζ που προκύπτουν από αναρτήσεις αποφάσεων του διοικητικού συμβουλίου και της διοικήτριας στην Διαύγεια, όπως για την ανάθεση των πλυντηρίων του νοσοκομείου Χίου σε ιδιώτη:

Νέα απευθείας ανάθεση στον εργολάβο των πλυντηρίων του νοσοκομείου Χίου (17 Ιουνίου 2021),

Πιάστηκε πάλι… με την γίδα στην πλάτη – Ψευδή στοιχεία στον διαγωνισμό για τα πλυντήρια του νοσοκομείου Χίου (23 Ιουνίου 2021)

«Μαγειρέματα» στον διαγωνισμό για τα πλυντήρια του νοσοκομείου Χίου (25 Αυγούστου 2021)

Τέλος, ρεπορτάζ που επίσης προκύπτει από αναρτήσεις στη Διαύγεια και φορούν υπάλληλο του νοσοκομείου Χίου την οποία διώκει δικαστικώς η κα Κανταράκη και συγκεκριμένα:

Λάστιχο κάνει την Διαύγεια η Κανταράκη – Στην φόρα προσωπικά δεδομένα υπαλλήλου (1 Ιουνίου 2021) και

Νέα επιχείρηση της Κανταράκη να «σβήσει» από την Διαύγεια επίμεμπτες αναρτήσεις (3 Ιουνίου 2021)

Για όλα αυτά, λοιπόν, αλλά και για άλλα αποκαλυπτικά κατά το παρελθόν ρεπορτάζ του astraparis.gr, που προκύπτουν από επίσημες ανακοινώσεις φορέων ή από αποφάσεις αναρτημένες στην Διαύγεια, η διοικήτρια του νοσοκομείου Χίου μας κατηγορεί ότι την… συκοφαντούμε και μας αποδίδει «αδικαιολόγητο μένος» εναντίον της.

Εμείς αποκαλύπτουμε, οι αρμόδιες ελεγκτικές αρχές τι κάνουν;

Σε όλα τα αναφερόμενα, καθώς και σε προηγούμενα αποκαλυπτικά ρεπορτάζ του astraparis.gr ουδεμία έχει εκδηλωθεί ευαισθησία εκ μέρους των αρμοδίων προϊσταμένων αρχών, δηλαδή της 2ης υγειονομικής περιφέρειας Αιγαίου και Νήσων και του υπουργείου Υγείας.

Ουδεμία, επίσης, έχει εκδηλωθεί αντίδραση ή πρόθεση ελέγχου εκ μέρους άλλων κρατικών ελεγκτικών αρχών και υπηρεσιών.

Καλά, όλη η Χίος το γνωρίζει ότι η κα Κανταράκη έχει τις πολιτικές πλάτες του τοπικού βουλευτή και υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου κ. Νότη Μηταράκη, αλλά να μην τηρούνται ούτε τα προσχήματα μάλλον πάει πολύ.

Ακριβώς γι΄ αυτό τα καλύτερα ρεπορτάζ μας είναι αυτά που έρχονται…

Υ.Γ.: Να σημειώσουμε ότι για το… σπορ στο οποίο έχει επιδοθεί η διοικήτρια του νοσοκομείου Χίου κατά του Αστραπάρη το οικονομικό κόστος το πληρώνει το νοσοκομείο Χίου κι όχι η ίδια.

Ελένη ΚανταράκηεξώδικοΝοσοκομείο Χίου
Comments (0)
Add Comment