Αμυγδαλωτά με τρία υλικά

Αμυγδαλωτά, εύκολα νόστιμα και γεμάτα θρεπτικά συστατικά. Ειδικά για το καλοκαίρι αποτελούν ένα απολαυστικό κέρασμα που θα τους αφήσει όλους ικανοποιημένους. Αυτά τα αμυγδαλωτά είναι πλούσια σε ασβέστιο, είνα ιδανικά για άτομα με δυσανεξία στη λακτόζη, περιέχουν πολλές πρωτεΐνες, φυτικές ίνες, μονοακόρεστα λίπη και φυτοστερόλες. Η μεγάλη περιεκτικότητα σε κάλιο αποτελεί έναν καλό τρίτο λόγο για να τα φτιάξετε.

Υλικά

300 γρ. λευκά ανάλατα αμύγδαλα, καβουρδισμένα

75 γρ. άχνη

80 γρ. ώριμο ροδάκινο

άχνη για πασπάλισμα

Εκτέλεση

Βάζουμε όλα τα υλικά στο moulti και ανακατεύουμε ώστε να γίνουν όλα μαζί ένα. Αδειάζουμε το μείγμα σε ενα μπολ, σκεπάζουμε με διαφανή μεμβράνη και αφήνουμε στο ψυγείο για μισή ώρα. Βγάζουμε από το ψυγείο το μείγμα πλάθουμε μπαλάκια και τα περνάμε από την  άχνη ώστε να καλύψει όλη την επιφάνεια τους. Θα φτιάξουμε περίπου 20 αμυγδαλωτά- μπουκίτσες.

πηγή:Pastry Designs

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια