Ανακοινώθηκε το ψηφοδέλτιο Χίου του ΜέΡΑ25 – Συμμαχία για τη Ρήξη

Το ψηφοδέλτιο του ΜέΡΑ25 – Συμμαχία για τη Ρήξη στην περιφέρεια Χίου,στις βουλευτικές εκλογές της 25ης Ιούνη 2023, είναι το ακόλουθο:

1. Ξενιάδη Εμμανουέλα γιατρός

2. Βορριάς Αλέξανδρος ελεύθερος επαγγελματίας

3. Γούτης Δημήτρης ηλεκτρολόγος μηχανικός

Καθορίζοντας τους στόχους του για τις προσεχείς βουλευτικές εκλογές το ΜέΡΑ25 – Συμμαχία για τη Ρήξη τονίζει:

 • Αυτή τη στιγμή, είναι αναγκαία μια δυνατή φωνή αντιπολίτευσης στη Βουλή. Μια φωνή που δε διστάζει να λέει τα πράγματα με το όνομά τους και δε φοβάται να αποκαλύψει συμφέροντα και πρακτικές όσο ψηλά κι αν βρίσκονται οι υπεύθυνοι.

 • Αυτή τη στιγμή, είναι αναγκαίο, περισσότερο από ποτέ, να μπει ένα φρένο στην ασυδοσία και την εκμετάλλευση προς τους αδύναμους συμπολίτες μας που έχουν υποφέρει τόσο τα τελευταία 13 χρόνια από τις πολιτικές εξόντωσής τους.

 • Αυτή τη στιγμή, χρειάζεται να ψαλιδιστεί η κοινοβουλευτική δύναμη της Ν.Δ. στη νέα Βουλή για να δυσκολέψει τα σχέδια για μία ηγεμονική κυβέρνηση – υποταγμένη στα οικονομικά και επιχειρηματικά συμφέροντα.

 • Αυτή τη στιγμή, αν μπει το ΜέΡΑ25 – Συμμαχία για τη Ρήξη στη Βουλή, μπαίνει φραγμός στην αυτοδυναμία και την παντοδυναμία της Ν.Δ.

 • Αυτή τη στιγμή, είναι αναγκαίο να δοθεί δύναμη ώστε οι ρεαλιστικές εναλλακτικές πολιτικές να προωθούνται και να γίνονται γνωστές στην κοινωνία η οποία έχει πειστεί πως δεν υπάρχει άλλος δρόμος.