Ανάλγητος, θρασύτατος και προκλητικός Μηταράκης

Χρόνια τώρα παλεύουν οι κάτοικοι της Αμανής Χίου να εξασφαλίσουν οδηγό για το ασθενοφόρο που εδρεύει στην Βολισσό, με το τίμημα της απουσίας του να μετριέται σε ανθρώπινες απώλειες, με πλέον πρόσφατη αυτήν του πυροσβέστη Ματθαίου Χρυσούλη, που ξεψύχησε στην Κατάβαση.

Στην προσπάθειά τους αυτή είχαν συμπαραστάτες, ελάχιστους είναι η αλήθεια. Ηχηρότατη όλα αυτά τα χρόνια για την ένδεια της Αμανής ήταν η απουσία του βουλευτή Χίου της  Νέας Δημοκρατίας και υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου κ. Νότη Μηταράκη, ο οποίος ούτε το δακτυλάκι του έχει κινήσει για την βελτίωση της υγειονομικής περίθαλψης στην περιοχή.

Αντιθέτως, σπαταλά εκατομμύρια σε άχρηστες προσλήψεις κολλητών και φίλων, σε ρουσφέτια και χορό εκατομμυρίων για υπερδομές στα νησιά.

Την προηγούμενη εβδομάδα η δημοτική σύμβουλος Αμανής και πρόεδρος της τοπικής οργάνωσης της Ν.Δ. κα Βιβή Ποταμούση μετέφερε δημοσίως την δέσμευση του διοικητή της 2ης ΥΠΕ Πειραιώς και Νήσων κ. Χρήστου Ροϊλού ότι έως το τέλος Ιουλίου το πρόβλημα του οδηγού θα έχει λυθεί και θα γίνει η πρόσληψη.

Και τι έκανε σήμερα, Τετάρτη 21 Ιουλίου 2021 ο κρυμμένος στην σιωπή του κ. Μηταράκης; Παραμονή της εορτής της Αγίας Μαρκέλλας έσπασε την ένοχη σιωπή του βγήκε να δηλώσει ότι την Δευτέρα 26 Ιουλίου 2021 το ιατρείο της Βολισσού θα έχει οδηγό ασθενοφόρου.

Πιο μαυρογιαλούρος δεν γίνεται.

Ιδού και η ξετσίπωτη ανάρτησή του, που επιβεβαιώνει ότι και θρασύτατος και προκλητικός είναι

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια