Ανατριχιαστικός Λοβέρδος, χαρακτήρισε λάθος την απόφαση του ΕΔΑΑ για το Φαρμακονήσι

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ με μια ανατριχιαστική και προκλητική δήλωση χαρακτήρισε λάθος την απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων εμφανιζόμενος, μάλιστα, στενοχωρημένος και ανήσυχος για την απόφαση – χαστούκι καθώς καταδικάζει τη χώρα μας για παραβίαση του άρθρου 2 της διακήρυξης δικαιωμάτων του ανθρώπου, περί του δικαιώματος στη ζωή.

Όπως υποστήριξε ανερυθρίαστα μιλώντας στον ΣΚΑΪ,  ότι η απόφαση του ΕΔΑΑ «απαγορεύει σε ένα κυρίαρχο κράτος να ελέγξει τα θαλάσσια σύνορά του». Εν ολίγοις ο Ανδρέας Λοβέρδος υποστηρίζει ότι η απόφαση του ΕΔΑΑ που καταδικάζει τη χώρα μας για την ανεπαρκή αντίδραση που κόστισε 11 ζωές και την σαθρή διαδικασία στη συνέχεια που «έκρυψε» τις επαναπροωθήσεις, είναι λάθος καθώς λέει ούτε λίγο ούτε πολύ η φύλαξη των θαλάσσιων συνόρων είναι συνώνυμη με διαδικασίες που αφήνουν γυναικόπαιδα να πνιγούν.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος έφτασε στο σημείο να πει ότι δεν τον ανησυχούν, τόσο οι προκλήσεις από τους Τούρκους, όσο η απόφαση του δικαστηρίου για το Φαρμακονήσι, καθώς «μπορεί να παράξει προβλήματα σε ό,τι αφορά το εργαλείο που λέγεται μετανάστες γιατί η Τουρκία το χρησιμοποιεί ως όπλο».

ΠΗΓΗ: AVGI.GR