Αναβολή στη δίκη για τα επεισόδια στο Erytha

Για την 1η Φεβρουαρίου 2024 αναβλήθηκε η δίκη για τα επεισόδια στο ξενοδοχείο Erytha που έλαβαν χώρα τον Φεβρουάριο του 2020, διάστημα κατά το οποίο ήταν σε εξέλιξη η εισβολή των ΜΑΤ στο νησί μας με στόχο την κατασκευή της υπερδομής.

Η δίκη ήταν προγραμματισμένη για σήμερα, Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2023. Να σημειωθεί ότι ενώ η συγκεκριμένη δίκη “τρέχει” με γοργούς ρυθμούς, άγνωστη είναι η εξέλιξη της ΕΔΕ που αφορά στους άντρες των ΜΑΤ και τη επίθεση τους σε πολίτες στο λιμάνι των Μεστών κατά την. αποχώρηση τους από το νησί.

Κάλεσμα της ΛΑΣ

Με ανακοίνωση της κάλεσμα της η ΛΑΣ ζητούσε από τους πολίτες να παραστούν έξω από το Πρωτοδικείο σήμερα το πρωί σε ένδειξη συμπαράστασης και διαμαρτυρίας. “Αύριο γίνεται η δίκη για τα επεισόδια στο ξενοδοχείο Ερύθα μετά την εισβολή των ΜΑΤ της κυβέρνησης της ΝΔ στο νησί για να επιβάλουν με τη βία και την τρομοκρατία τη δημιουργία υπερδομής -φυλακής στο νησί μας.

Έχουν περάσει σχεδόν 4 χρόνια και η κυβέρνηση έχει αφήσει στο απυρόβλητο τις επώνυμες καταγγελίες αιρετών και πολιτών για τις βρισιές, τους βαριούς τραυματισμούς, τις φθορές των περιουσιών των συμπολιτών μας από τους Ματατζήδες, μίσθαρνα κυβερνητικά όργανα.

Η μόνη της ζέση να καταδικάσει συμπολίτες μας που αν μη τι άλλο αντιστάθηκαν στους επί τρεις μέρες ξυλοδαρμούς, ρίψεις δακρυγόνων και βιασμούς της αξιοπρέπειας του λαού μας.

Καθήκον όλων μας αύριο να είμαστε έξω από το δικαστήριο.”