Αναβολή στην δίκη Μερμηγκούση, λόγω παρέλευσης ωραρίου

Μέχρι το παραπέντε ταλαιπωρήθηκαν, εξαιτίας της πολύωρης αναμονής, μηνυτής, κατηγορούμενος, μάρτυρες και συνήγοροι, για να ακούσουν τελικά από την πρόεδρο του τριμελούς πλημμελειοδικείου Χίου ότι αναβάλλεται λόγω παρέλευσης του ωραρίου η κατ΄ έφεση δίκη του κ. Ματθαίου Μερμηγκούση κατά της πρωτόδικης καταδικαστικής απόφασης για την επίθεσή του στον διευθυντή του astraparis.gr κ. Γιάννη Στεβή, τον Σεπτέμβριο του 2016.

Η δίκη, που ήταν εξ αναβολής και προσδιορισμένη για σήμερα Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2019, προσδιορίσθηκε εκ νέου για τις 23 Ιανουαρίου 2020, οπότε και αν όλα εξελιχθούν κανονικά, δηλαδή δεν προκύψει και νέα αναβολή, θα κλείσει τυπικά η υπόθεση εντός της τετραετίας.

Να υπενθυμίσουμε ότι πρωτόδικα, στην δίκη ενώπιον του μονομελούς πλημμελειοδικείου Χίου, στις 21 Μαΐου 2018, ο κ. Μερμηγκούσης είχε καταδικασθεί για τα αδικήματα της εξύβρισης και της φθοράς ξένης ιδιοκτησίας, για την ζημιά στην κάμερα του κ. Στεβή σε φυλάκιση έξι μηνών, ενώ το αδίκημα της σωματικής βλάβης από πρόθεση το μετετράπη σε όλως ελαφρά σωματική βλάβη και του επεβλήθη χρηματικό πρόστιμο 2.000 ευρώ.

 

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια