Ανδρέας Μιχαηλίδης: Κοροϊδεύει τους πάντες ο Μηταράκης;

Προ των ευθυνών των δηλώσεων αλλά και των «πρωτοβουλιών» της κυβέρνησης για το προσφυγικό φέρνει ο βουλευτής Χίου, κ. Ανδρέας Μιχαηλίδης τον υπουργό της ΝΔ και Χιώτη βουλευτή κ. Νότη Μηταράκη.

Μετά την επιστολή του υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη Χρυσοχοϊδη στην κα. Ντούνια Μιγάτοβιτς, επίτροπο ανθρωπίνων δικαιωμάτων του Συμβουλίου της Ευρώπης  στην οποία αναφέρει ο υπουργός ότι τα νέα κλειστά κέντρα κράτησης που σχεδιάζει η κυβέρνηση στα νησιά του Αιγαίου, περιλαμβανομένης της Χίου, θα λειτουργούν παράλληλα με τα υφιστάμενα κέντρα υποδοχής και ταυτοποίησης, στη Χίο την ΒΙΑΛ., ο κ. Μηταράκης μένει έκθετος απέναντι στον χιώτικο λαό αναφορικά με τις πριν από ημερών δηλώσεις του στο θεματικό δημοτικό συμβούλιο, όπως και με τις προεκλογικές του δεσμεύσεις και εξαγγελίες για κλείσιμο της ΒΙΑΛ.

Ο Ανδέας Μιχαηλίδης, ακολουθώντας και την τακτική του ΣΥΡΙΖΑ που από την πρώτη στιγμή που διέρρευσε η επιστολή Χρυσοχοϊδη, κατηγόρησε την κυβέρνηση για μπάχαλο και ανευθυνότητα στο προσφυγικό, προκαλεί  τον Νότη Μηταράκη να λάβει θέση, κάνοντας την ακόλουθη δήλωση

«Μετά την επιστολή Χρυσοχοΐδη στην Επίτροπο Μιγιάτοβιτς όπου γίνεται ρητή δήλωση για παράλληλη λειτουργία δομών τα νησιά και την σιωπή ειδικά όσον αφορά τη ΒΙΑΛ, ο κ. Μηταράκης οφείλει ως βουλευτής Χίου και ως υπουργός αυτής της ανεκδιήγητης κυβέρνησης να πάρει σαφή θέση. Θα κλείσει η ΒΙΑΛ όπως έχει εξαγγείλει ή κοροϊδεύει τους πάντες;»

 

 

 

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια