Ανδρέας Μιχαηλίδης: Ο λαός αποφάσισε, εμείς συνεχίζουμε από άλλο πόστο

Λίγο μετά τις 10.15 το βράδυ της Κυριακής 7 Ιουλίου 2019 κι ενώ με βάση τα αποτελέσματα ήταν ξεκάθαρη η επανεκλογή του αλλά και η ήττα του ΣΥΡΙΖΑ ο επανεκλεγμένος βουλευτής Χίου κ. Ανδρέας Μιχαηλίδης επισκέφτηκε τα γραφεία της Περιφέρειας.

“Σεβαστή η ετυμηγορία του ελληνικού λαού. Αρχίζει μια νέα περίοδος για τα πολιτικά πράγματα της χώρας μας. Στην κυβέρνηση είναι η ΝΔ με σαφή εντολή του ελληνικού λαού και στον ρόλο της αντιπολίτευσης ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλέξης Τσίπρας.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους Χιώτες, όλους τους συνυποψήφιους μου γιατί δώσαμε μια συλλογική συνολική διαδικασία, όλους όσους συνέργησαν σε αυτή τη μάχη που δώσαμε κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες. Θέλω να πιστεύω ότι λογικές ξεπερασμένες του παρελθόντος και άλλες λογικές αποδοκιμάστηκαν και θέλω να διαβεβαιώσω όλους τους Χιώτες ότι θα είμαστε δίπλα τους στις μέρες που έρχονται μέσα από έναν άλλο θεσμικό ρόλο με την ίδια συνέπεια και την ίδια ευθύνη.”

Παράλληλα ο κ. Μιχαηλίδης ευχαρίστησε τις υπηρεσίες της Περιφέρειας και αναφέρθηκε σε κάποιους που προσπάθησαν ανεπιτυχώς να τορπιλίσουν το κλίμα.

Από την πλευρά του ο αντιπεριφερειάρχης κ. Σταμάτης Κάρμαντζης συνεχάρη τον κ. Μιχαηλίδη μην κρύβοντας την ευχαρίστηση του για την επανεκλογή του αφού όπως είπε κατάγεται κι εκείνος από τις Καρυές και εκδήλωσε την διάθεση και την πρόθεση για την μεταξύ τους συνεργασία.

Δείτε το βίντεο: https://web.facebook.com/1533927046820932/videos/1042906982574608/

 

 

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια