Ανδρέας Μιχαηλίδης: Ο ΣΥΡΙΖΑ άντεξε – Αιχμές κατά του ΚΙΝΑΛ

Με αιχμές κυρίως κατά του ΚΙΝΑΛ, κάνοντας αναφορά σε παλαιοκομματικές πρακτικές και αντιλήψεις, αλλά και την επισήμανση ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ άντεξε παρά το αρνητικό πολιτικό περιβάλλον που είχαν διαμορφώσει οι αντίπαλοί μας», ο βουλευτής Χίου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Ανδρέας Μιχαηλίδης ευχαριστεί τους πολίτες της Χίου για τη επανεκλογή του.

Αναλυτικά, σημειώνει στην δήλωσή του, το πρωί της Δευτέρας, 8 Ιουλίου 2019:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά των πολίτες της Χίου που με εξέλεξαν για τρίτη φορά αντιπρόσωπο της Χίου στη Βουλή.

Οφείλω επίσης να ευχαριστήσω τους συνυποψήφιούς μου με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτικής Συμμαχίας στη Χίο, τα μέλη, τα στελέχη και τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς και όλους όσους εργάστηκαν υπό αντικειμενικά δύσκολες συνθήκες σε αυτήν την εκλογική αναμέτρηση για την υπεράσπιση του πολιτικού μας σχεδίου και της κυβερνητικής μας θητείας.

Το εκλογικό αποτέλεσμα δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες μας. Παρ’ όλα αυτά, είναι επίσης προφανές ότι ο ΣΥΡΙΖΑ άντεξε παρά το αρνητικό πολιτικό περιβάλλον που είχαν διαμορφώσει οι αντίπαλοί μας, καθώς και ότι οι πολίτες της Χίου γύρισαν την πλάτη σε παλαιοκομματικές πρακτικές και αντιλήψεις.

Δεσμεύομαι ότι την επόμενη βουλευτική περίοδο, από τη θέση του βουλευτή αντιπολίτευσης πλέον, θα εργαστώ για την προώθηση του συλλογικού καλού και την ανάπτυξη της Χίου καθώς και για την υπεράσπιση των δικαίων και των συμφερόντων της κοινωνικής πλειοψηφίας του νησιού μας, η οποία αναμφίβολα θα δοκιμαστεί την επόμενη περίοδο».

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια