Άνοιξε η… όρεξη, θέλουν μεταφορικό ισοδύναμο και στην Κρήτη

Την ένταξη και της Κρήτης στο μέτρο του μεταφορικού ισοδύναμου ζήτησαν οι εκπρόσωποι των επιμελητηρίων της Κρήτης, στην συνάντηση που είχαν – μαζί με τον ΕΟΑΕΝ – με τον αναπληρωτή υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Νεκτάριο Σαντορινιό, την προηγούμενη Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019.

Συμφωνήθηκε να εκπονηθεί εκ μέρους των επιμελητηρίων Κρήτης μελέτη, όπου θα αναφέρονται με αναλυτικά στοιχεία τα προϊόντα που διακινούνται από και προς την Κρήτη, ενώ ο κ. Σαντορινιός δεσμεύθηκε ότι αν η μελέτη είναι εμπρόθεσμη και συνάδει με τις προϋποθέσεις θα είναι εφικτό να ενταχθεί και η Κρήτη πιλοτικά στο μεταφορικό ισοδύναμο από την 1η Ιουλίου 2019.

Στην συνάντηση παρευρέθησαν ο πρόεδρος του ΕΟΑΕΝ κ. Σωτήρης Σκιαδαρέσης, ο κ. Γεώργιος Γιακουμάκης, πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ρεθύμνου, ο κ. Νικόλαος Ρεϊζάκης από το επιμελητήριο Ρεθύμνου, ο κ. Εμμανουήλ Αλιφεράκης, πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, ο κ. Εμμανουήλ Ζερβάκης, από το Επιμελητηρίου Ηρακλείου και ο κ. Σταύρος Χατζηδημητρίου, αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Χανίων.

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια