ΑΝΤΑΡΣΙΑ: Κύριε Στεφανή είστε το πρόβλημα κι όχι η λύση

Γνήσιο υπερασπιστή της κυβερνητικής πολιτικής στο προσφυγικό, που έχει μετατρέψει τα νησιά σε φυλακές, χαρακτηρίζει τον υποψήφιο περιφερειάρχη βορείου Αιγαίου κ. Αλκιβιάδη Στεφανή, η ΑΝΤΑΡΣΙΑ με ανακοίνωση που εξέδωσε.

“Δύο δημόσιες εμφανίσεις έχει κάνει ως σήμερα ο συνεργάτης του Πρωθυπουργού Αλκιβιάδης Στεφανής με την ιδιότητα του υποψηφίου Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου στην Μυτιλήνη. Δύο εμφανίσεις στις οποίες ο ίδιος μίλησε για τα εκπληκτικά προτερήματα που έχει (μεγάλο πλεόνασμα αλαζονείας), αλλά δεν είχε τίποτα να πει για τα νησιά, τα προβλήματα τους και πως θα τα αντιμετωπίσει. Δεν είχε τίποτα να πει για την ανυπαρξία νησιωτικής διάστασης στην κυβερνητική πολιτική, για την συνεχιζόμενη πτώση του ΑΕΠ των νησιών του βορείου Αιγαίου, για τις μηδενικές αναπτυξιακές παρεμβάσεις στη νησιωτική Ελλάδα την ώρα που η κυβέρνηση χαρίζει εκατοντάδες εκατομμύρια στο μεγάλο κεφάλαιο.

Ως καλός στρατιώτης της κυβερνητικής πολιτικής ο κ. Στεφανής υπερασπίστηκε πλήρως την κυβερνητική πολιτική για το προσφυγικό που μετατρέπει τα νησιά μας σε φυλακές για τους πρόσφυγες – μετανάστες. Είναι η ίδια πολιτική που γεμίζει το Αιγαίο και την Μεσόγειο με χιλιάδες νεκρούς πρόσφυγες κάθε χρόνο. Είναι η απάνθρωπη, δολοφονική πολιτική της Ε.Ε. και των ελληνικών κυβερνήσεων της οποίας ο κ. Στεφανής είναι πειθήνιο όργανο.

Κύριε Στεφανή είστε το πρόβλημα όχι η λύση. Κι όσο ακριβοπληρωμένες διαφημιστικές καμπάνιες και να κάνετε αυτό δεν κρύβεται.”