Αντί να απολογείται ο ΣΥΡΙΖΑ μας κουνά και το δάχτυλο

Στο ρόλο του συνηγόρου του υπουργού μετανάστευσης και ασύλου και της κυβερνητικής πολιτικής επιδίδεται η ΔΕΕΠ Χίου με ανακοίνωση της προασπίζοντας την κυβερνητική πολιτική και βάλλοντας κατά του βουλευτή Χίου κ. Ανδρέα Μιχαηλίδη, με αφορμή την επίσκεψη του κυβερνητικού κλιμακίου και τις δηλώσεις που ακολούθησαν αυτήν.

“Η επίσκεψη του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γιώργου Γεωργαντά στο φράγμα Κόρης Γεφύρι καθώς και του Κυβερνητικού Επιτελείου αποτελούμενου από τον επικεφαλής κ. Θάνο Πλεύρη, Υπουργό Υγείας, την κ. Νόνη Δούνια, βουλευτή Α’ Πειραιώς, τον κ. Χρήστο Κέλλα, βουλευτή Λάρισας και τον κ. Περικλή Μαντά, βουλευτή Μεσσηνίας, στο Νοσοκομείο της Χίου, στο Κ.Υ.Τ Χίου και σε όλα τα  μεγάλα εν εξελίξει έργα του νησιού μας είναι φυσιολογικό να δημιουργεί αμηχανία στο ΣΥΡΙΖΑ και τον τοπικό βουλευτή κ. Ανδρέα Μιχαηλίδη.

Επί των ημερών τους δεν μπήκε ούτε ένα λιθαράκι στα μεγάλα έργα της Χίου, τα οποία σύντομα ολοκληρώνονται και το νησί μας βούλιαζε από αιτούντες άσυλο. Αντί να απολογούνται στον χιακό λαό μας κουνάνε και το δάχτυλο!

Ο κ. Μιχαηλίδης δε μέσα στην αμηχανία του εφευρίσκει ζητήματα ασφάλειας στο φράγμα Κόρης Γεφύρι αμφισβητώντας επιστημονικές μελέτες που δεν άπτονται του επιστημονικού του πεδίου και ανακαλύπτει «ιδιωτικοποίηση» του συστήματος Υγείας στην παροχή ΔΩΡΕΑΝ ιατρικών υπηρεσιών από ιδιώτες σε περιπτώσεις που δεν δύνανται να καλυφθούν από το δημόσιο!

Λογική λοιπόν η «πρεμούρα» του ΣΥΡΙΖΑ από τον οργασμό έργων στη Χίο και την αποτελεσματικότητα της Κυβερνητικής πολιτικής.

Υ.Γ. Κύριε Τσίπρα μπορείτε να κοιμάστε ήσυχος τα βράδια διότι δεν υπάρχει περίπτωση να αναλάβετε την διακυβέρνηση της χώρας”.