Αντί της άδειας… μακέτο

Όλως τυχαίως (;) τέσσερις μόλις ημέρες μετά το αποκαλυπτικό δημοσίευμα του astraparis.gr «Δεν άνοιξε, όμως λειτουργεί, αλλά με ποια άδεια η μαρίνα Καστέλλου;», ήρθαν σήμερα, Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020, στην δημοσιότητα μακέτες για το πώς θα είναι στο μέλλον η μαρίνα στο Καστέλλο Χίου.

Πάλι όλως τυχαίως, οι μακέτες και οι σχετικές πληροφορίες εδόθησαν σε δύο τοπικά μέσα ενημέρωσης (alithia.gr και politischios.gr), ενώ τα λοιπά – μεταξύ δε τούτων και ο astraparis.gr, που αποκάλυψε το αλλόκοτο του πράγματος τη μια να αδειάζει η μαρίνα και την άλλη να ελλιμενίζονται σκάφη, έμειναν… στην απέξω.

Για να είμαστε απολύτως ειλικρινείς ουδόλως μας χάλασε ότι μείναμε… στην απέξω, τουναντίον το ευχαριστηθήκαμε καθότι επιβεβαιώθηκε πρώτον ότι μια χαρά δουλειά κάναμε και δεύτερον ότι μια κάποια ταραχή προκλήθηκε στο σύστημα, εξ ου και η σπουδή της μακέτας.

Μακέτο: Από την περίφημη φράση – σαρδάμ του πρώην πρωθυπουργού κ. Κώστα Σημίτη «είναι μακέτο τούτο το έργο;», ως απάντησή του στην Νέα Δημοκρατία που τον κατηγορούσε ότι αντί για έργα παρουσίαζε μακέτες.

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια