Αντιπεριφέρεια–Απλωταριά–Μηταράκης, στην συνήθη διαδρομή οι Καρδαμυλίτες

Μεταξύ αντιπεριφέρειας, Απλωταριάς και του γραφείου του κ. Νότη Μηταράκη έχουν σκοπό να κινηθούν, ενδεχομένως δε και να… στρατοπεδεύσουν οι κάτοικοι των Καρδαμύλων, οι οποίοι διαπιστώνοντας ότι το αίτημά τους για την λειτουργία του τμήματος ΕΠΑΛ στον τομέα της οικονομίας δεν «περπατά» αποφάσισαν να συνεχίσουν αυτό που έχουν μάθει δύο χρόνια τώρα.

Η συνέλευση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης, 18 Σεπτεμβρίου 2019, στα Καρδάμυλα αποφάσισε νέα κινητοποίηση στην πόλη της Χίου, το πρωί της Παρασκευής, 20 Σεπτεμβρίου 2019.

Κατά κάποιο τρόπο η… αδυναμία τους φαίνεται να είναι το γραφείο του βουλευτή Χίου της Νέας Δημοκρατίας και υφυπουργού Εργασίας κ. Μηταράκη, στο τέρμα της Απλωταριάς, όπου είναι πολύ πιθανόν να τους δούμε να παραμένουν επί ώρες.

Σε κάθε περίπτωση θεωρούν ότι ο βουλευτής δεν τήρησε τα υπεσχημένα, ότι δηλαδή έως το προηγούμενο Σάββατο θα είχε λυθεί το ζήτημα, αν και από την πλευρά του κ. Μηταράκη επισημαίνεται ότι το «παλεύουν» με το υπουργείο Παιδείας, χωρίς – ωστόσο – να είναι σε θέση να διαβεβαιώσουν πότε θα κλείσει και μάλιστα θετικά η υπόθεση.

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια