Αντίπραξη Μπουγδάνου στον Κάρμαντζη, ύψωσε την μεγάλη σημαία στις Καρυές (βίντεο)

Πήρε την… εκδίκησή του ο αντιπεριφερειάρχης Χίου κ. Παντελής Μπουγδάνος για το χουνέρι που του έκανε ο δήμαρχος κ. Σταμάτης Κάρμαντζης, απαγορεύοντάς του να υψώσει την μεγάλη σημαία στο λιμάνι της Χίου, σύμφωνα με το πρόγραμμα των εκδηλώσεων για τις σφαγές της Χίου και την επίσκεψη της προέδρου της Δημοκρατίας κας Κατερίνας Σακελλαροπούλου στο νησί.

Πρωί πρωί της Κυριακής, 16 Μαΐου 2021 και πριν φθάσει η πρόεδρος της Δημοκρατίας συνεργείο της περιφερειακής ενότητας Χίου έκανε όλες τις προετοιμασίες για την ανάρτηση της μεγάλης σημαίας στον γνωστό γερανό, με την παρουσία και συνδρομή του περιφερειάρχη κ. Κώστα Μουτζούρη και των αντιπεριφερειαρχών κ.κ. Παντελή Μπουγδάνου, Παντελή Βρουλή και Νίκου Νύκτα.

Η έπαρση της μεγάλης σημαίας έγινε στις Καρυές, στο χωριό του δημάρχου και συγκεκριμένα στο ύψωμα των Καρυών, λίγο πριν την Νέα Μονή και τον Ανάβατο, ήταν δε ορατή από όλο το χωριό και φυσικά και από το σπίτι του δημάρχου!

Για το θέμα έκανε ανάρτηση, συνοδεύοντάς την με τρεις φωτογραφίες, ο περιφερειάρχης, λίγο πριν τις 10 το πρωί, σημειώνοντας: «Ετοιμασίες για την έπαρση της ελληνικής σημαίας στις Καρυές Χίου».

Το βίντεο είναι του κ. Κώστα Αναγνώστου

default

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια