Απαγόρευση στάθμευσης επί της οδού Καραολή και Δημητρίου

Σε απαγόρευση της στάθμευσης οχημάτων και δίκυκλων επί της οδού Καραολή & Δημητρίου από την διασταύρωσή της με την οδό Γένοβας (είσοδος Κάστρου) έως το 3ο αδιέξοδο στενό   (πλησίον παιδικού σταθμού Λιλιπούπολης) από την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2023, προχωρά ο Δήμος Χίου.

Η απαγόρευση γίνεται εξαιτίας της εκτέλεσης του έργου «Βελτίωση πεζοδρομίων και προσβασιμότητας στην οδό Καλουτά».

Παρακαλούνται οι οδηγοί και οι πεζοί να είναι πολύ προσεκτικοί. 

Επισημαίνεται λοιπόν ότι τα επιβατικά οχήματα και μηχανάκια, που σταθμεύουν επί της οδού Καραολή & Δημητρίου (πλευρά Κάστρου) από την διασταύρωσή της με την οδό Γένοβας έως το 3ο αδιέξοδο στενό  θα πρέπει να απομακρυνθούν και να μην σταθμεύουν για όλο το χρονικό διάστημα εκτέλεσης των εργασιών. Επίσης θα κυκλοφορούν σύμφωνα με τις υποδείξεις  και τις σημάνσεις επί τόπου για όλη τη διάρκεια διενέργειας των εργασιών, προκειμένου να διεξαχθεί ομαλά η κατασκευή του έργου.

Παρακαλούνται οι πεζοί και οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στα σημεία που θα εκτελούνται οι εργασίες.  Επίσης να ακολουθούν τις υποδείξεις του προσωπικού που απασχολείται στο έργο και τις προσωρινές πινακίδες εργοταξιακής σήμανσης, καθώς και τις προσωρινές σημάνσεις κυκλοφοριακής ρύθμισης.

Σχόλια