Απεργιακή κινητοποίηση και συγκεντρώσεις των εκπαιδευτικών την Δευτέρα

Με νέα 24ωρη απεργία της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδος και τρίωρη στάση εργασίας από την Ομοσπονδία Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης από 11:00-14:00 (με δυνατότητα επιπλέον κήρυξης τρίωρης στάσης από τις κατά τόπους ΕΛΜΕ), κλιμακώνουν «δυναμικά τον αγώνα» τους οι εκπαιδευτικοί της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, την Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019.

Οι εκπαιδευτικοί ζητούν την απόσυρση του νομοσχεδίου για το σύστημα διορισμών – προσλήψεων μόνιμων και αναπληρωτών.

Η ΕΛΜΕ Χίου με ανακοίνωσή της διευκρινίζει ότι η 3ωρη στάση της ΟΛΜΕ προκηρύσσεται για τον πρωϊνό κύκλο από τις 11.00 π.μ. έως τις 14.00 μ.μ. και της ΕΛΜΕ Χίου από 8:00 π.μ έως τις 11:00 π.μ . Για τον απογευματινό και βραδινό κύκλο η 3ωρη στάση της ΟΛΜΕ προκηρύσσεται για τις 3 πρώτες ώρες του προγράμματος και της ΕΛΜΕ Χίου για τις υπόλοιπες ώρες μέχρι και τη λήξη του ωρολογίου προγράμματος.

Η ΕΛΜΕ Χίου καλεί τους εκπαιδευτικούς (μόνιμους & αναπληρωτές) να παρευρεθούν σε παράσταση διαμαρτυρίας στα γραφεία της ΔΔΕ Χίου την Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019, στις 13:00.

Διευκρινίζει, τέλος, ότι οι εκπαιδευτικοί μπορούν να συμμετάσχουν σε μία εκ των δύο στάσεων εργασίας ή και στις δύο.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χίου καλεί σε απεργιακή συγκέντρωση στις 10.30 το πρωί τη Δευτέρας, κάτω από τον Οίκο Χίου Διδασκάλου.

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια