Από τη Βολισσό, αποθεώθηκαν στην Αθήνα

Οι Χιώτες της Αθήνας αποθέωσαν τους ερασιτέχνες ηθοποιούς της Βολισσού σε δυο μοναδικές παραστάσεις στον Πολυχώρο του Δήμου Αθηναίων με το έργο του Μολιέρου, «Ο Φιλάργυρος».

Σε ανακοίνωση του ο  Πολιτιστικός Σύλλογος Βολισσού, «Ο Όμηρος» αναφέρει: «Με την ολοκλήρωση των δυο επιτυχημένων παραστάσεων του θεατρικού τμήματος του συλλόγου μας στην Αθήνα , αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλο το κοινό που αγκάλιασε αυτή την προσπάθεια, με την παρουσία του . Πάνω από 650 άτομα, από την Βολισσό , τα Κουρούνια και τα υπόλοιπα χωριά της περιοχής , καθώς και πολλοί φίλοι όλων μας,  γέμισαν και τις δύο βραδιές την αίθουσα στου Πολυχώρου του δήμου Αθηναίων «Αννα & Μαρία Καλουτά» και καταχειροκρότησαν την θεατρική μας ομάδα .

Τα πολύ θετικά σχόλια  και η κριτική που ακολούθησαν μας γέμισαν χαρά, ικανοποίηση και αισιοδοξία για την πρώτη αυτή προσπάθεια, και μας έδωσαν ενέργεια και δύναμη να συνεχίσουμε.

Το κέρασμα με τοπικά κρασιά  από τα 3 οινοποιία της Αμανής που ακολούθησε , έδωσε την ευκαιρία σε όλους μας  να συναντηθούν με  γνωστούς , συγγενείς και φίλους και να ανταλλάξουν εντυπώσεις ,για την παράσταση.

Για την πραγματοποίηση αυτής της εκδήλωσης , εργάστηκαν και πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους , με τον ένα ή τον άλλο τρόπο , πολλοί άνθρωποι τους οποίους ευχαριστούμε θερμά γιατί χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τον σύλλογο Βολισσιανών Αττικής «Αγία Μαρκέλλα» για την υποστήριξη του και το προσωπικό του Πολυχώρου Δήμου Αθηναίων για την άψογη συνεργασία τους.

Χορηγοί :

ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ – ΑΙΘΟΥΣΑ

«ΑΦΟΙ ΜΑΡΝΕΡΗ»  CHIOSEXPRESS– ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

ΚΕΝΤΡΟ ΚΗΠΟΥ ΒΑΓΓΕΛΑΤΟΣ – ΑΝΘΗ ,ΦΥΤΑ

«ΧΡΩΜΟΤΕΧΝΙΚΗ» Γ.& Ν..Τσουρουγιάννης – ΥΦΑΣΜΑΤΑ

ΜΑΡΚΕΛΛΟΣ ΠΛΑΚΙΤΣΗΣ – ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΗ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΑΦΑΛΗΣ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ

ΑΝΤΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ – ΜΑΚΙΓΙΑΖ

ΓΙΩΡΓΟΣ Ρ. ΞΑΝΘΑΚΗΣ – ΕΠΙΠΛΑ, ΠΙΝΑΚΕΣ , ΧΑΛΙΑ  

ΤΑ ΚΡΑΣΙΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΙΝΟΠΟΙΙΑ

«ΑΡΙΟΥΣΙΟΣ» Α.Ε

«ΚΤΗΜΑ ΚΕΦΑΛΑ»

«ΠΡΑΣΤΙΑ»»

 

Σχόλια