Αποχωρεί η Μανιτσούδη από το Δίκτυο Πολιτών, παραμένει στο Δ.Σ. της ΔΗΚΕΧ

Μετά την αποχώρησή της από την νομαρχιακή επιτροπή Χίου του ΣΥΡΙΖΑ, στην οποία είχε εκλεγεί, τώρα η κα Ευαγγελία Μανιτσούδη δηλώνει ότι αποχωρεί και από την δημοτική παράταξη Δίκτυο Πολιτών, την οποία χαρακτηρίζει ανύπαρκτη με ευθύνη του επικεφαλής της κ. Μανώλη Στάθη, ο οποίος – όπως αναφέρει – περιορίζεται στην δική του παρουσία.

Παρά την αποχώρησή της από την παράταξη, η κα Μανιτσούδη δηλώνει ότι θα παραμείνει στο Δ.Σ. της ΔΗΚΕΧ, θέση την οποία της προσέφερε ο δήμαρχος Χίου κ. Σταμάτης Κάρμαντζης. Να σημειώσουμε εδώ ότι ο κ. Στάθης στην πρόσφατη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Χίου είχε εκφραστεί με θετικά λόγια στο πρόσωπό της και είχε δηλώσει ότι αν είχε δικαίωμα πρότασης θα την πρότεινε ο ίδιος για την συγκεκριμένη θέση, πλην – όμως – αφενός δεν μπορούσε να προτείνει και αφετέρου το είχε κατά νου και τον πρόλαβε ο δήμαρχος.

Αναλυτικά, η δήλωση παραίτησης της κας Μανιτσούδη έχει ως εξής:

Στις δημοτικές εκλογές του 2019 ήμουν υποψήφια με τον συνδυασμό Δίκτυο Πολιτών, πιστεύοντας στις αρχές της δημοκρατίας, της αξιοκρατίας, της διαφάνειας, της αλληλεγγύης, της κοινωνικής δικαιοσύνης και  των ίσων δικαιωμάτων σε όλους.

Μετά το εκλογικό αποτέλεσμα θεωρούσα επιβεβλημένη μια σοβαρή, παραγωγική αντιπολίτευση, με υπεύθυνες προτάσεις προς όφελος όλων των πολιτών και του τόπου μας.

Μετά από τρία σχεδόν χρόνια η παράταξη είναι ολοκληρωτικά ανύπαρκτη, δεν συνεδριάζει ποτέ, δεν υπάρχει καμία ενημέρωση και δυστυχώς με ευθύνη του επικεφαλής περιορίζεται στην δική του παρουσία. Από την αρχή δούλεψα τόσο πολύ για την παράταξη, κάτι που φάνηκε στους συμπολίτες μου, οι οποίοι με εμπιστευτήκαν και με κατέταξαν πρώτη σε ψήφους.

Μετά από όλη αυτή την κατάσταση και για να είμαι συνεπής πρώτα από όλα με τον εαυτό μου, αποχωρώ από το Δίκτυο Πολιτών, για να απεγκλωβιστώ από αυτό το τέλμα, να ελευθερωθώ  και να συνεχίσω να προσφέρω από τη θέση μου στο Δ.Σ. της ΔΗΚΕΧ, όπως έκανα πάντα και θα συνεχίσω να κάνω.

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια