Αποκλεισμός Εμπορικού Συλλόγου Χίου από την Περιφέρεια

Για αποκλεισμό και φίμωση κατηγορεί ο Εμπορικός Σύλλογος Χίου την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου. Συγκεκριμένα όπως αναφέρει σε ανακοίνωση που εξέδωσε, αποκλείστηκε και δεν κλήθηκε να συμμετέχει σε τηλεδιάσκεψη με θέμα «Η τρέχουσα κατάσταση της οικονομίας και οι προοπτικές της σε περιφερειακό επίπεδο» που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 2 Απριλίου 2021 από το Υπουργείο Οικονομικών σε συνεργασία με την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου.

Το παρών έδωσαν εκπρόσωποι της Αυτοδιοίκησης και παραγωγικοί φορείς (Εμπορικοί Σύλλογοι Σάμου, Μυτιλήνης, Λήμνου και Ικαρίας, Σωματεία εστίασης κλ.π. )του κάθε νομού του Βορείου Αιγαίου πλην της Χίου.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Χίου ουδέποτε έλαβε πρόσκληση για τη συμμετοχή του στην τηλεδιάσκεψη από το Υπουργείο Οικονομικών αλλά κυρίως ουδέποτε ενημερώθηκε από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου στην οποία ανήκει η Χίος.

Θεωρούμε απαράδεκτο και εσκεμμένο τον αποκλεισμό του Εμπορικού Συλλόγου Χίου που εκπροσωπεί τον εμπορικό κόσμο του νησιού.

Ας υποθέσουμε ότι ήταν παράλειψη της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου.

Θέτουμε το ερώτημα λοιπόν. Οι εκλεγμένοι της τοπικής Αυτοδιοίκησης, το Επιμελητηρίου Χίου αλλά και ο Χιώτης βουλευτής δεν αναρωτήθηκαν για ποιο λόγο ήταν παρόντες εκπρόσωποι όλων των Εμπορικών Συλλόγων των νησιών εκτός της Χίου;”, αναφέρει στην ανακοίνωση καταγγελία του ο Εμπορικός Σύλλογος Χίου.

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια