Απόπειρα αυτοκτονίας μετανάστη στο κάστρο της Χίου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 22:47 Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Χίου ο Αλγερινός μετανάστης, που αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει περί τις 10 το βράδυ της Τρίτης, στο κάστρο της Χίου, όπως έγινε γνωστό από νοσοκομειακές πηγές. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι ηλικίας 22 ετών, ενώ κατά άλλες ότι είναι 30 ετών. Το αστυνομικό τμήμα Χίου, που έχει επιληφθεί της υπόθεσης, διερευνά τα αίτια, που τον οδήγησαν στην απόπειρα αυτοκτονίας.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 22:23 Τέρμα στην ζωή του αποπειράθηκε να θέσει πρόσφυγας – μετανάστης περί τις 10 το βράδυ της Τρίτης, 23 Μαΐου 2017, στην περιοχή του κάστρου της Χίου, κοντά στην προκυμαία.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά στοιχεία της ταυτότητάς του, ούτε και λεπτομέρειες για την απόπειρα, παρά μόνον ότι εντοπίσθηκε με σχοινί στον λαιμό του λιπόθυμος στο έδαφος, έχοντας – ωστόσο – καρδιακούς παλμούς.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο και τον μετέφερε στο νοσοκομείο της Χίου, ενώ έχει κινητοποιηθεί και η αστυνομία για την συλλογή στοιχείων για το περιστατικό.

Θα επανέλθουμε με νεώτερα στοιχεία.

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια