Απορρίπτει τις αιτιάσεις της ΛΑΣ για την σύγκληση του δημοτικού συμβουλίου

 

Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Χίου κ. Γιάννης Γεωργιάδης απορρίπτει με επιστολή του τις αιτιάσεις της Λαϊκής Συσπείρωσης για την σημερινή συνεδρίαση από τη οποία η παράταξη έχει δηλώσει ότι θα απέχει, επειδή έχουν προγραμματισθεί εργατικές κινητοποιήσεις την ίδια ημέρα.

Ο κ. Γεωργιάδης επισημαίνει ότι «η συνεδρίαση της 12ης Ιανουαρίου 2018 προγραμματίστηκε από τις 3 Ιανουαρίου, λαμβάνοντας υπόψη ότι στην ημερήσια διάταξή της έπρεπε οπωσδήποτε να τεθούν θέματα που στην πλειοψηφία τους έχουν καταληκτική ημερομηνία, μετά το πέρας της οποίας θα καταγράφονταν δυσμενείς συνέπειες για τον δήμο Χίου. Η πρόσκληση κοινοποιήθηκε στους δημοτικούς συμβούλους την Δευτέρα 8 Ιανουαρίου, όπως προβλέπεται από τον ισχύοντα κανονισμό του δημοτικού συμβουλίου.

Κατόπιν τούτου, γίνεται αντιληπτό ότι το προεδρείο του δημοτικού συμβουλίου λειτουργεί πάντοτε με βασικό γνώμονα την προώθηση και εξασφάλιση των συμφερόντων του δήμου Χίου, καθώς και την ομαλή και αποτελεσματική λειτουργία του σώματος, εκφράζει δε τη λύπη του για την μη παρουσία του επικεφαλής της ΛΑΣ στην σημερινή συνεδρίαση».

Σχόλια