Άρχισαν οι εγγραφές ηλικιωμένων στο ΚΗΦΗ δήμου Χίου

Έως τις 15 Μαρτίου 2019 μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να εγγράψουν ηλικιωμένα μέλη των οικογενειών τους στο κέντρο ημερήσιας φροντίδας ηλικιωμένων του δήμου  Χίου, όπως ανακοινώθηκε από τον πρόεδρο της ΔΗΚΕΧ κ. Κλέαρχο Χρύση.

Δικαίωμα  συμμετοχής στο πρόγραμμα έχουν  ηλικιωμένοι (άνδρες και γυναίκες), μη δυνάμενοι να αυτοεξυπηρετηθούν απόλυτα (κινητικές δυσκολίες, άνοια κ.λπ.), που κατοικούν στα όρια του δήμου Χίου.

Οι υπηρεσίες που παρέχονται στον χώρο του ΚΗΦΗ υποστηρίζονται από κοινωνικό λειτουργό, νοσηλευτή, κοινωνικό φροντιστή, βοηθητικό προσωπικό και αφορούν την οργανωμένη και εξατομικευμένη ψυχοκοινωνική και νοσηλευτική ημερήσια φροντίδα  και με σεβασμό στις ιδιαιτερότητες και ανάγκες του ωφελουμένου ατόμου.

Η ημερήσια φιλοξενία στο ΚΗΦΗ είναι δωρεάν και πραγματοποιείται κατά τις εργάσιμες ημέρες Δευτέρα έως και Παρασκευή 7:30 – 15:30, στον χώρο του ΚΗΦΗ, στην οδό Ηρακλείτου 2 Ευρετή.

Για αιτήσεις συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο ΚΗΦΗ ή στα γραφεία της ΔΗΚΕΧ, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 22710 81106 και 22710 81025.

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια