Ασυνείδητοι καταστρέφουν εξοπλισμό στις παραλίες της Χίου

Με καυστικό τρόπο, αλλά και χιούμορ, παρουσιάζει ο αντιδήμαρχος Χίου κ. Γιώργος Καραμανής μια σειρά από βανδαλισμούς σε παραλίες της Χίου, που δείχνουν το λιγότερο έλλειψη πολιτισμού και σεβασμού από ευτυχώς λίγους προς τους συμπολίτες μας.

Να τι σημειώνει ο κ. Καραμανής σε ανάρτησή του, συνοδευόμενη και από ενδεικτικές φωτογραφίες:

«Αφού το seatrac πέρυσι κατάφερε και πέρασε όλα τα test αντοχής, οι ασυνείδητοι στο νησί μας πλέον, δυστυχώς, εξαντλούν κάθε σενάριο καταστροφής εξοπλισμού των παραλιών μας.

Στη Δασκαλόπετρα έχουμε τοποθετήσει φωτιστικά – χελώνες για να φωτιστεί η παραλία. Κάποιος πιθανότατα χρειάστηκε τα καλώδια…

Στην Αγία Φωτεινή, οι αντίστοιχες χελώνες χρησιμεύουν και ως σκαλοπάτια, για τους λουόμενους που βαριούνται να περπατήσουν μέχρι τα σκαλιά. Κρίμα που δεν αντέχουν…

Στον Καρφά φαίνεται πως κάποιος χρειάστηκε μια ομπρέλα στη θάλασσα και… ξέχασε να την επιστρέψει…

Τελευταίο περιστατικό στο Καστέλο, όπου κάποιος διάβασε την πινακίδα “δωρεάν wifi” και θεώρησε ότι… μπορεί να το πάρει και στο σπίτι του.

Δεν θα αναφερθώ σε μικρότερες φθορές, νομίζω πως αυτές είναι ενδεικτικές. Δυστυχώς, το νησί μας και η κοινωνία μας, χρειάζεται περισσότερα από ένα αεροδρόμιο για να αποκτήσει τουρισμό…».

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια