Ατέλειωτο σκουπιδαριό στην Ιωνία, στον κόσμο του ο δήμαρχος

Έχουν περάσει πάνω από δέκα μέρες από την κατάθεση της επιστολής των προέδρων των χωριών του πρώην δήμου Ιωνίας στον δήμαρχο για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στα χωριά τους από την έλλειψη συνεννόησης των αντιδημάρχων.

Ο δήμαρχος Χίου κ. Σταμάτης Κάρμαντζης, ενώ ρωτήθηκε στο περιθώριο συνέντευξης τύπου, αρνήθηκε να απαντήσει σχετικά παρουσιάζοντας μια αδιάλλακτη στάση και οδηγώντας μας στο συμπέρασμα ότι δεν προτίθεται να συνομιλήσει με τους προέδρους των χωριών.

Τα προβλήματα όμως συσσωρεύονται όπως τα σκουπίδια από αδρανή και φερτά υλικά στους κάδους της Καλλιμασιάς και των Νενήτων από όπου παλαιότερα τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα περνούσε ειδικό φορτηγό του δήμου και τα μάζευε.

Οι πολίτες γνώριζαν ποια μέρα μπορούσαν να αφήσουν τέτοιου είδους απορρίμματα και εικόνες όπως αυτές δεν υπήρχαν. Όμως όπως φαίνεται κάθε πέρσι και καλύτερα. Ο δήμαρχος επιμένει να θεωρεί αντιπολίτευση την σκληρή πραγματικότητα και εθελοτυφλεί θεωρώντας ότι τα σύνορα του δήμου φτάνουν ως το Νεοχώρι και από εκεί και κάτω το… χάος.

Αντίστοιχη εικόνα και στα Νένητα. Τα προηγούμενα χρόνια οι δημότες ήξεραν ποια μέρα της εβδομάδας υπάρχει δρομολόγιο. Τώρα ακόμη κι εκεί υπάρχει χάος δημιουργώντας αυτή την κατάσταση.

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια