Αθωώθηκε ο καταστηματάρχης της Κώμης, το τραπέζωμα ήταν σκηνικό της ταινίας

Αθωώθηκε, τελικά, από το αυτόφωρο πλημμελειοδικείο Χίου ο ιδιοκτήτης του καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος στην Κώμη της Χίου, ο οποίος είχε συλληφθεί χθες Πέμπτη, 4 Μαρτίου 2021, επειδή – σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η αστυνομία – σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του καταστήματος εξυπηρετούσε 10 άτομα.

Σύμφωνα με όσα έκανε γνωστά στον astraparis.gr η υπεράσπιση του ιδιοκτήτη, κατηγορουμένου για παραβίαση των μέτρων κατά του κορονοϊού, για την δραστηριότητα των γυρισμάτων από το συνεργείο υπήρχε σχετική άδεια από το υφυπουργείο Πολιτικής Προστασίας, με την πρόσθετη – μάλιστα – επισήμανση ότι η άδεια αναφέρει και το συγκεκριμένο κατάστημα.

Επίσης, το δικαστήριο, το οποίο εκδίκασε την υπόθεση το απόγευμα της Παρασκευής, 5 Μαρτίου 2021, έκανε δεκτό ότι όλη η δραστηριότητα εξυπηρέτησης (τραπέζια, φαγητό κ.λπ.) στο κατάστημα ήταν μέρος του σκηνικού της ταινίας.

Από την υπεράσπιση του ιδιοκτήτη έγινε, τέλος γνωστό ότι θα ακολουθηθεί η νόμιμη διαδικασία σε ό,τι αφορά το πρόστιμο των 10.000 ευρώ που του επεβλήθη, καθώς και την διοικητική ποινή για κλείσιμο επί 15ήμερο του καταστήματος.

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια