Αυλαία για το Μουσικό Φεστιβάλ Χίου

Ξεκινά τη Δευτέρα 3 Αυγούστου 2020 και θα διαρκέσει για μια ολόκληρη εβδομάδα το μουσικό Φεστιβάλ Χίου με μουσικές και ήχους από όλο τον κόσμο, την καλλιτεχνική διεύθυνση του οποίου έχουν η Όλγα Φονλτορφ Μυριαγκού και ο Λευτέρης Βενιάμης. 

Μουσικό Φεστιβάλ 2020:

Τρία διαφορετικά κουαρτέτα, το Giocoso String Quartet, το κουαρτέτο του Σωκράτη Σινόπουλου (Sokratis Sinopoulos Quartet) και το φωνητικό Κουαρτέτο Γιασεμί (Yasemi Quartet – Κουαρτέτο Γιασεμί), να δημιουργούν μια μουσική γέφυρα από την κλασική ως την παραδοσιακή και την τζαζ μουσική.

Τρεις αγαπημένους μουσικούς, την Μάρθα Μαυροειδή (Martha Mavroidi), τον Τάσο Πούλιο (Tasos Poulios) και τον Σωκράτη Σινόπουλο (Sokratis Sinopoulos), να συμπράττουν για πρώτη φορά επί σκηνής.

Το ντοκιμαντέρ του Κωστή Ζουλιάτη: «Anaparastasis: Η ζωή και το έργο του Γιάννη Χρήστου (1926-1970)» (Anaparastasis: Life & Work of Jani Christou (1926-1970)), με αφορμή της συμπλήρωσης των 50 χρόνων από τον θάνατο του συνθέτη.

Η είσοδος είναι δωρεάν αλλά φέτος πρέπει να κλείσετε θέση! Μπορείτε να προμηθευτείτε τα δελτία εισόδου από το κατάστημα Πυξίδα (Πυξίδα Πολυκατάστημα) ή online εδώ: https://www.ticketservices.gr/event/chios-music-festival/….

 

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια