Αυτοί διεκδικούν θέση στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ

Θέμα ολίγων ημερών είναι η ανακοίνωση του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ στη Χίο, για το οποίο – παρά τα αντιθέτως θρυλούμενα – και ενδιαφέρον υπήρξε και διάθεση υποψηφίων κι όχι κατ΄ ανάγκην εθελοντών εκδηλώθηκε.

Δεν αποκλείεται και σήμερα, Δευτέρα, 10 Ιουνίου 2019, να σταλεί στην νομαρχιακή επιτροπή Χίου, από την κεντρική επιτροπή του κόμματος, ο τελικός κατάλογος των υποψηφίων, από τον οποίο θα επιλεγούν οι τέσσερις που θα συγκροτήσουν το ψηφοδέλτιο για τις βουλευτικές εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019.

Ο astraparis.gr επιχειρεί να μεταφέρει μια κατά το δυνατόν ακριβή εικόνα των διεκδικητών για μια θέση στο ψηφοδέλτιο, αφήνοντας εκτός τυχόν ονόματα που έχουν ακουστεί, είτε ως αυτοπροτάσεις, είτε ως επιθυμίες, είτε και πολύ απλά ως άνθρωποι με τους οποίους έγιναν συζητήσεις εκ μέρους στελεχών της νομαρχιακής επιτροπής, πλην – όμως – δεν κατέληξαν σε αποτέλεσμα, πέραν της έκφρασης… συμπάθειας.

Αυτοδικαίως θέση στο ψηφοδέλτιο έχει ο νυν βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Ανδρέας Μιχαηλίδης, για τον οποίο και δεν τίθεται ζήτημα έγκρισης από κάποιο όργανο.

Τα άλλα ονόματα που «παίζουν» είναι:

1. Φραγκίσκος Σέργης, συντονιστής της νομαρχιακής επιτροπής, κατά πληροφορίες αυτοπροταθείς, ο οποίος αν και εφόσον εγκριθεί θα είναι κατά παρέκκλιση της γενικής και άτυπης αρχής να μην είναι υποψήφιοι συντονιστές και γραμματείς του κόμματος.

2. Μικές Γιαννάρας, ιδιοκτήτης του τηλεοπτικού σταθμού «Πατρίδα».

3. Κώστας Καραμπουρνιώτης, τραπεζικός υπάλληλος.

4. Βάσω Μιχαλοπούλου, πρώην συντονίστρια Ν.Ε. Χίου.

5. Σέβη Περαντάκου, δικηγόρος.

Να σημειώσουμε ότι ο συνολικός αριθμός προτάσεων υποψηφιοτήτων προς την κεντρική επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ ξεπέρασε τις δέκα.

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια