Χαλά και πάλι ο καιρός

Ευχάριστο μεν σύντομο δε, ήταν το διάλειμμα καλοκαιρίας που είχαμε την Κυριακή και τη Δευτέρα 3 και 4 Φεβρουαρίου 2019. Ο καιρός αλλάζει δείχνοντας και πάλι το σκληρό του πρόσωπο από την Τρίτη με βροχές και καταιγίδες σε τέτοιο βαθμός που η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας εξέδωσε έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας από αύριο Τρίτη 05-02-2019 μέχρι και την Πέμπτη 07-02-2019 σημαντική μεταβολή του καιρού προβλέπεται και στα νησιά του Βορείου Αιγαίου, με ισχυρές βροχές και καταιγίδες που κατά τόπους θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις.

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου βρίσκεται σε αυξημένη ετοιμότητα πολιτικής προστασίας, προκειμένου να αντιμετωπίσει άμεσα τις επιπτώσεις από την εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων.

Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας συνιστά στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, μεριμνώντας για τη λήψη μέτρων αυτοπροστασίας από κινδύνους που προέρχονται από την εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων.

 

 

 

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια