Χάλκινο για τους παίδες του Ν.Ο.Χ.

Την 3η θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κατέλαβε η ομάδα παίδων του ΝΟΧ στο πόλο. Η επιτυχία αυτή επιβραβεύει τη σκληρή δουλειά των παιδιών και του προπονητή τους Μάκη Μικέδη. Αν αναλογιστεί κανείς ότι κατάφερε να ανέβει στο βάθρο κερδίζοντας ομάδες της Αθήνας που έχουν δυνατότητες πολλών φιλικών αγώνων και μεταγραφών, η επιτυχία αυτή συνιστά άθλο.

Στη φάση των ομίλων η ομάδα μας τερμάτισε δεύτερη με τρεις νίκες και μία ήττα και αντιμετὠπισε στον ημιτελικό τον πρώτο του άλλου ομίλου Εθνικό από τον οποίο ηττήθηκε με 16-9.

Το απόγευμα της Κυριακής ο Ν.Ο.Χ. αγωνίστηκε στο μικρό τελικό εναντίον του Ολυμπιακού. Μπήκαν αποφασισμένα να πάρουν τη ρεβάνς από το μεγάλο αντίπαλο αλλά και να κερδίσουν αυτό το οποίο θα ήταν η μεγάλη  ανταμοιβή της δύσκολης προσπάθειας ολόκληρης της χρονιάς αλλά και της αποστολής: το μετάλλιο. Αγωνίστηκαν με πάθος και ψυχή, έδειξαν ψύχραιμοι όταν χρειάστηκε και κατάφεραν μια μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού με σκορ 11-6!! Το τέλος του αγώνα βρήκε συγκινημένους αρκετούς γονείς και φίλους του Ν.Ο.Χ. που βρέθηκαν στο κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης να πανηγυρίζουν για τους μικρούς ήρωες του Ναυτικού Ομίλου που για μια φορά ακόμη έγραψαν ιστορία!

Πρωταθλητής Ελλάδος ανακηρύχθηκε ο Εθνικός Πειραιά, ο οποίος επικράτησε στον τελικό επί του Παναθηναϊκού με σκορ 11-8.

Η τελική κατάταξη τους πρωταθλήματος παίδων 2017-18 είναι:

  1. Εθνικός Πειραιά
  2. Παναθηναϊκός Α.Ο.
  3. ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΧΙΟΥ
  4. Ολυμπιακός Πειραιά
  5. Ν.Ο. Βουλιαγμένης
  6. Ν.Ο. Χανίων
  7. ΠΑΟΚ
  8. Ν.Ε. Λάρισας
  9. Νηρέας Λαμίας – Πανσερραϊκός

Αρχηγός της χιώτικης αποστολής ήταν ο Τάκης Σκαπινάκης και προπονητής ο Μάκης Μικέδης, ο οποίος χρησιμοποίησε τους:  Ι. Καρακούρο, Ν. Κουστουμπέκη (τερματοφύλακες), Μ.Γκιάλη, Γ.Νεαμονίτη, Μ.Καραμούζο, Κ.Σπανογιάννη, Α. Σφηκάκη, Ν. Γκίλλα, Μ. Αμπαζή, Σ. Γιαννά

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια