Χειροκροτητές και σιγή νεκροταφείου θέλει ο Κάρμαντζης, καταγγέλλει η ΛΑΣ

Με γενικολογίες και αυτάρεσκες αναφορές, λουδοβίκειας κοπής κατά το σύνηθες, απαντά η δημοτική αρχή Κάρμαντζη στις καταγγελίες του παραιτηθέντα προέδρου της Βολισσού κ. Σωτήρη Παραδείση, επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η Λαϊκή Συσπείρωση. Αναλυτικά:

«Η Λαϊκή Συσπείρωση δήμου Χίου καταδικάζει την απαράδεκτη απάντηση της δημοτικής αρχής και του δημάρχου προς τον παραιτηθέντα πρόεδρο της Βολισσού Σωτήρη Παραδείση.

Την ώρα που η επιστολή Παραδείση εκφράζει την κραυγή αγωνίας , ενός προέδρου για τη χρόνια αδιαφορία των κυβερνήσεων για την Βολισσό και την περιοχή της Αμανής ευρύτερα, την ώρα που καταδεικνύει τις ευθύνες και των δημοτικών και περιφερειακών αρχών, γι΄ αυτή την κατάσταση, η σημερινή δημοτική αρχή Κάρμαντζη, αντί να αναπτύξει κάποιο επιχείρημα, που να αποδεικνύει ότι αδικείται, αρκείται σε γενικολογίες και αυτάρεσκες αναφορές, λουδοβίκειας κοπής κατά το σύνηθες.

Ας απαντήσει στα τεθέντα ερωτήματα του τέως προέδρου, για το ροκάνισμα χρόνου της ΔΕΥΑΧ, αναφορικά με την αποχέτευση, γιατί τόλμησαν οι Βολισσιανοί να προτείνουν άλλη θέση, για το έργο της μαρίνας που απεντάχθηκε ύψους 1,2 εκατομμυρίων ευρώ λόγω της πλήρους απραξίας και αδιαφορίας της δημοτικής αρχής, που επέτειναν τα όποια λάθη παρελθουσών δημοτικών αρχών, για το δικό της μερίδιο στην υποστελέχωση του υποτιθέμενου πολυδύναμου ιατρείου, για τον οδηγό – φάντασμα του ασθενοφόρου που συνδυαστικά έχει οδηγήσει στο να χάνονται ανθρώπινες ζωές στην περιοχή, για τις δεκάδες προτάσεις του δημοτικού συμβουλίου, από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε καθήκοντα το τοπικό συμβούλιο, που πετιούνται στην κάλαθο των αχρήστων.

Αντί αυτών, η δημοτική αρχή με την απάντησή της επιβεβαιώνει ότι όποιος δεν επευφημεί, όποιος δεν χειροκροτεί για τα ελάχιστα αυτονόητα, που αποτελούν υποχρέωση και καθήκον μιας δημοτικής αρχής, όποιος δεν τηρεί σιγή νεκροταφείου, στοχοποιείται και καταδικάζεται σε απομόνωση.

Την καλούμε να αντιληφθεί ότι αυτή η πολιτική λογική είναι αδιέξοδη, αποτελεί όνειδος για όλους τους δημότες μας και αργά ή γρήγορα θα τη βρει μπροστά της, γιατί όποιος σπέρνει ανέμους θα θερίσει θύελλες».

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια