Χίο από Παρίσι και Άμστερνταμ με πτήσεις κοινού κωδικού

Νέες δυνατότητες για την αύξηση της τουριστικής κίνησης από τη Γαλλία και την Ολλανδία ανοίγει η συμφωνία την οποία σύναψαν η  Air France,  και η KLM με την ελληνική αεροπορική εταιρεία Sky Express.

Σύμφωνα με τη συμφωνία, οι πελάτες μπορούν τώρα να πραγματοποιήσουν ταξίδια επιστροφής από το αεροδρόμιο Paris Charles de Gaulle ή το αεροδρόμιο Schiphol του Άμστερνταμ σε 24 ελληνικούς προορισμούς , μεταξύ των ποίων και η Χίος,  που εξυπηρετούνται από την Sky Express με σύνδεση μέσω της Αθήνας.

Οι 24 διαδρομές που προσφέρονται από το Παρίσι και το Άμστερνταμ είναι: Αλεξανδρούπολη, Αστυπάλαια, Κεφαλονιά, Χίος, Κέρκυρα, Κύθηρα, Ιωάννινα, Ηράκλειο, Κάλυμνος, Κάρπαθος, Κω, Ικαρία, Χανιά, Λήμνος, Μήλος- Πλάκα, Μύκονος, Σάμου, Σαντορίνης, Σκιάθου, Σύρου και Ζακύνθου.

Επί της ουσίας οι δυο ευρωπαϊκές εταιρείες φτάνουν στα ελληνικά νησιά χρησιμοποιώντας το δίκτυο της Sky Express. Πρακτικά αυτό σημαίνει, ότι ο επιβάτης αγοράζει ένα και μοναδικό εισιτήριο πχ από την Air France. Δίνει τη βαλίτσα του μια φορά στο Παρίσι. Ταξιδεύει  με αεροπλάνο της Air France Παρίσι – Αθήνα. Στο Ελ. Βενιζέλος μπορεί να περιμένει στο lounge της Sky Express. Και να μπει στο αεροπλάνο της Sky Express από Αθήνα για Χίο με τη βαλίτσα του να έχει φτάσει κι αυτή στη Χίο.

 

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια