Χίος Μπροστά: Αναθέσεις, διορισμοί και τσαμπουκάς Κάρμαντζη (βίντεο)

Στα απαράδεκτα γεγονότα που εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Παρασκευής 24 Ιουνίου 2022 κατά την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Χίου και ειδικότερα στη στάση του δημάρχου κ. Σταμάτη Κάρμαντζη αναφέρεται με ανακοίνωσή της η δημοτική παράταξη Χίος Μπροστά, τονίζοντας τα ακόλουθα:

«Θαυμάστε» συμπεριφορά δημάρχου απέναντι στην αγανάκτηση των προέδρων των δημοτικών κοινοτήτων. «Αν είσαι μάγκας πάμε έξω» για βίαιη αναμέτρηση. Η ανίκανη και εξαφανισμένη από τα χωριά δημοτική αρχή απέναντι στην αγανάκτηση των προέδρων απαντά με συμπεριφορές χαμαιτυπείου.

Είναι πλέον τόσο εμφανής η ανικανότητα να διαχειριστεί έστω και τα στοιχειώδη, είναι τόσο ορατή η διάλυση της, είναι πασιφανές πια σε όλους και στην ίδια ότι βρίσκεται ένα βήμα πριν την πόρτα εξόδου και δεν μπορεί να κρύψει τον εκνευρισμό της .Ο κατήφορος της απερχόμενης δημοτικής αρχής δεν έχει τέλος . Αναθέσεις, διορισμοί και τσαμπουκάς. Έχει χαθεί κάθε έλεγχος από τον πολλά βαρύ – όπου θέλει- κ. Κάρμαντζη. Δεν μπορεί να διαχειριστεί τίποτα κι αυτό είναι πλέον εμφανές .

Η χειρότερη δημοτική αρχή που έχει γνωρίσει η Χίος προσβάλει τις αξίες, τον πολιτισμό και τελικά τη χιακή κοινωνία.

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια