Χίος Μπροστά: Έχει χαθεί η μπάλα από τη δημοτική αρχή

Για έλλειψη προγραμματισμού, αποτελεσματικότητας και διαχείρισης των προβλημάτων του τόπου και της καθημερινότητας των πολιτών κατηγορεί τη δημοτική αρχή ο συνδυασμός “Χίος Μπροστά”.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε, συνοδεύει τις καταγγελίες με φωτογραφικό υλικό, αποδεικνύοντας ότι η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική από τις… αναρτήσεις στο facebook.

“Στις 12 Μαΐου θυμήθηκε η δημοτική αρχή ότι πρέπει να τροποποιήσει τον προϋπολογισμό για τον καθαρισμό των παραλιών!

Η Δημοτική Αρχή δεν μπορεί να προγραμματίσει ούτε τα αυτονόητα και στοιχειώδη. Πάντα ετεροχρονισμένα. Πάντα κάνοντας ότι τρέχει. Αλλά πάντα πίσω από τις εξελίξεις, ασθμαίνοντας για να βγάλει καμία φωτογραφία.
Δεν είναι κάτι καινούργιο. Τα ίδια με τις ελλείψεις πετρελαίου στα σχολεία, με το κολυμβητήριο, με τις προσλήψεις στην καθαριότητα για να θυμηθούμε τα πιο πρόσφατα. Η ίδια σταθερή ανικανότητα, αμάθεια και ανοργανωσιά σε όλα τα καίρια θέματα του νησιού με ονοματεπώνυμο: Δημοτική Αρχή κ. Καρμαντζη.
Έτσι προωθούν την Χίο.
Έτσι διαχειρίζονται τα καίρια θέματα του νησιού μας .
Στον τουρισμό, στον αθλητισμό, στην παιδεία στην καθαριότητα.
Η κατάρρευση της προπαγάνδας των έργων μέσω της τροποποίησης του προϋπολογισμού από τον εξαφανισμένο Δήμαρχο Χίου από τα δημοτικά συμβούλια και τον αρμόδιο τουρισμού και πρόεδρο της οικονομικής Επιτροπής. Όλα στο πόδι, όλα εκ των υστέρων μετά το κράξιμο και την αγανάκτηση των δημοτών.
Κοινώς “έχει χαθεί η μπάλα ” γιατί το μυαλό της δημοτικής Αρχής είναι στο βόλεμα ημετέρων, στις αναθέσεις και στην προπαγανδιστική εμφάνιση εικονικού έργου στο facebook.
(Οι φωτογραφίες που ακολουθούν είναι ενδεικτικές της αδυναμίας στοιχειώδους προγραμματισμού και της πραγματικής κατάστασης. Εμπορειός, Κώμη, νηπιαγωγείο Λειβαδίων, σχολικό συγκρότημα στα Καμπόχωρα, περιπατητική διαδρομή στα Θυμιανά).”

Φωτογραφίες  από τον Εμπορειό

Φωτογραφίες από την Κώμη
Φωτογραφίες από τον Κάμπο
Φωτογραφίες από τα Λειβάδια

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια