Χιώτικη συμμετοχή στο 16ο Διεθνές συνέδριο για τον τουρισμό και τον πολιτισμό

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η συμμετοχή του Συλλόγου “ΜΑΣΤΙΧΑ”, δια των εκπροσώπων του της Προέδρου κ.  Άννας Κλαδιά και της Αντιπροέδρου κ.  Άννας Καρυστιανού στο “16ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΥΠΕΡΙΑ 2018”, που διεξήχθει από τις 31 Οκτωβρίου έως και τις 5 Νοεμβρίου 2018, στην Αιγιάλη της Αμοργού.

«Γαστρονομία – Πολιτισμός & Τουρισμός ήταν το θέμα του συνεδρίου στο οποίο συμμετείχαν επίσης επαγγελματίες του τουρισμού, δημοσιογράφοι, ειδικοί αναλυτές και παραγωγοί ντοκιμαντέρ, οι οποίοι παρουσίασαν εισηγήσεις προσανατολισμένες στην γαστρονομία, στον τουρισμό και τον φυσικό πλούτο κάθε περιοχής, ενώ η όλη διοργάνωση διανθίστηκε με εκδηλώσεις χορευτικές, γευστικές δοκιμές, περιπάτους, θεματικές ξεναγήσεις κ.λπ.

Για τονμ γαστρονομικό πλούτο του νησιού μας μίλησε η Προέδρος του Συλλόγου κ.  Άννα Κλαδιά, καθώς και για την πολιτιστική παράδοση και τις δυνατότητες ανάπτυξης του εναλλακτικού τουρισμού.

Παράλληλα, στο όμορφο νησί της Αμοργού διεξήχθη και το “9ο Φεστιβάλ Τουριστικών Ταινιών Αμοργού”, προσδίδοντας ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον στην θεματολογία του Συνεδρίου.