Χορευτικά και χορωδιακά στο Κορδελιό Λαγκαδούσοι και Συκιαδιώτες

Ο Προοδευτικός  Όμιλος Λαγκάδας και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Συκιάδας διοργανώνουν εκδρομή στο Κορδελιό με αφορμή την πρόσκληση που απευθύνθηκε από την Karsiyaka SESKEM KORUSU (Δημοτική Χορωδία Κορδελιού) και τον Διοικητικό Διευθυντή της κο Ismail Erkan στους δύο συλλόγους, για  να παρουσιάσουν με τις χορωδίες και τα χορευτικά τους συγκροτήματα ένα αφιέρωμα στο ελληνικό λαϊκό τραγούδι.

Στην εκδήλωση που θα παρουσιαστεί στο Deniz Baykal Cultur Merkezi, στο Κορδελιό το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου στις 8 το βράδυ, εκτός από τους δύο διοργανωτές συλλόγους συμμετέχουν με τα χορευτικά τους τμήματα ο Φιλοπρόοδος Όμιλος Καρδαμύλων και ο Μορφωτικός Σύλλογος Πυργίου.

Την εκδήλωση και την προετοιμασία των τμημάτων επιμελούνται οι υπεύθυνοι των τμημάτων όλων των συλλόγων, η μουσικός Νεκταρία Μπουκιστιάνου και ο χοροδιδάσκαλος Δημήτρης Κασμάς με μια πολυπληθή παρέα χορωδών και χορευτών,  με πολύ κέφι και καλή διάθεση εργάζεται ακούραστα καθώς μπαίνουμε στην τελική φάση της προετοιμασίας. Οι χορωδίες και τα χορευτικά θα πλαισιωθούν από ορχήστρα με Χιώτες μουσικούς.

Θα παρουσιαστούν πασίγνωστα ελληνικά τραγούδια όπως Φραγκοσυριανή, Τα παιδιά του Πειραιά, Ζορμπάς , Σήκω χόρεψε Συρτάκι κ.α.

Η όλη αποστολή είναι ανοικτή προς το Χιώτικό Κοινό καθώς μπορούν να ταξιδέψουν μαζί με τους συλλόγους όσοι ενδιαφέρονται και για πληροφορίες μπορούν να απευθύνονται στο Αίπος Travel και στα τηλ : 22710 29607.

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια