Χωρίς τον Μηταράκη η σύσκεψη του πρωθυπουργού για το προσφυγικό;

Χωρίς την συμμετοχή του υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου κ. Νότη Μηταράκη φαίνεται ότι θα πραγματοποιηθεί η υπό τον πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη σύσκεψη για το προσφυγικό – μεταναστευτικό, στο Μέγαρο Μαξίμου, που είναι προγραμματισμένη για τις 9 το πρωί του Σαββάτου, 29 Φεβρουαρίου 2020.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση από το γραφείο του πρωθυπουργού, στην σύσκεψη θα συμμετέχουν όλοι οι συναρμόδιοι υπουργοί, πλην του υπουργού Μετανάστευσης και συγκεκριμένα οι υπουργοί Εξωτερικών κ. Νίκος Δένδιας, Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, και Εθνικής Άμυνας κ. Νίκος Παναγιωτόπουλος, καθώς και οι υφυπουργοί Προστασίας του Πολίτη κ. Λευτέρης Οικονόμου και Εθνικής Άμυνας κ. Αλκιβιάδης Στεφανής, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ κ. Κωνσταντίνος Φλώρος και εκπρόσωποι του Λιμενικού Σώματος.

Από το γραφείο του κ. Μηταράκη διευκρινίζεται ότι… ξέχασαν να γράψουν το όνομα του υπουργού στην ανακοίνωση και ότι τελικά θα συμμετέχει στην σύσκεψη, η οποία – προσθέτουν – αφορά κατά κύριο λόγο την επιτήρηση των συνόρων.

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια