Χριστιάνα Καλογήρου: Υπάρχουν ευρωπαϊκοί πόροι για το νοσοκομείο

Η κα Χριστιάνα Καλογήρου, συνοδευόμενη από υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους της Π.Ε. Χίου του συνδυασμού «Εμείς για το Αιγαίο», επισκέφθηκαν το νοσοκομείο Χίου, την Παρασκευή 10 Μαΐου 2019.

Συναντήθηκαν με τον σύλλογο των εργαζομένων, την διοίκηση του Νοσοκομείου, τον πρόεδρο του συλλόγου νοσοκομειακών γιατρών και τον πρόεδρο των νεφροπαθών και επισκέφθηκαν κλινικές και το τμήμα επειγόντων περιστατικών.

Έγινε αναλυτική συζήτηση για τα έργα που υλοποιούνται με την χρηματοδότηση του επιχειρησιακού προγράμματος της περιφέρειας Βορείου Αιγαίου και ιδιαιτέρως τονίστηκε η σημασία της λειτουργίας εδώ και τρεις μήνες του νέου ψηφιακού στεφανιογράφου, που καθοριστικά αναβάθμισε τις παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας στον αντίστοιχο τομέα.

Επίσης, συζητήθηκαν τα προβλήματα που υπάρχουν και τα οποία σχετίζονται, τόσο με την ανάγκη για περαιτέρω εκσυγχρονισμό των κτιρίων και του εξοπλισμού, όσο και, κυρίως, με την ενίσχυση σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

Η κα Καλογήρου τόνισε την διαθεσιμότητα ευρωπαϊκών πόρων λέγοντας: «Είμαστε έτοιμοι να χρηματοδοτήσουμε έργα κτιριακής αναβάθμισης και προμήθειας εξοπλισμού, αμέσως μόλις οι αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Υγείας καταθέσουν σχετικές προτάσεις».

Η κα Καλογήρου και υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι του συνδυασμού, επισκέφθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής, τα Μεστά και το Λιθί.

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια