Δεν θα λειτουργήσει ούτε φέτος η κατασκήνωση των Σκλαβιών

Δεν θα λειτουργήσει ούτε φέτος ο Δήμος Χίου την κατασκήνωση των Σκλαβιών, όπως ομολογεί σε ανακοίνωση που εξέδωσε σε μια προσπάθεια να… προκαταλάβει αντιδράσεις.

Συγκεκριμένα ο δήμος Χίου στην ανακοίνωσή του αναφέρει ότι βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες στην κατασκήνωση των Σκλαβιών και ότι θα ζητήσει επιπλέον χρηματοδότηση για τον εκσυγχρονισμό και τη λειτουργία τους από υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, αλλά για φέτος όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η κατασκήνωση δεν θα λειτουργήσει.

Η ανακοίνωση

Ειδικότερα, από το έτος 2021, κατόπιν χρηματοδότησης που ελήφθη από το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων έχουν αρχίσει εκτεταμένες εργασίες βελτίωσης, αναβάθμισης και συντήρησης των υπαρχουσών υποδομών. Οι εργασίες αυτές θα συνεχιστούν για ολόκληρο το έτος 2022 και θα αναβαθμίσουν σημαντικά τις συνθήκες ασφάλειας, πυρασφάλειας και υγιεινής των εγκαταστάσεων, αλλά και τις υποδομές  για την εξυπηρέτηση των Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες. Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται ακολούθως και η προμήθεια νέου εξοπλισμού καθώς και η συμπλήρωση του ήδη υπάρχοντος. 

Με δεδομένη λοιπόν την πρόθεση για μία ολιστική παρέμβαση εργασιών αναβάθμισης της Κατασκήνωσης θα ζητηθεί συμπληρωματική χρηματοδότηση από το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, ενώ εύλογα δεν καθίσταται εφικτή η φετινή λειτουργία της Κατασκήνωσης. 

Ωστόσο, την επόμενη κατασκηνωτική χρονιά ευελπιστούμε ότι θα έχουν ολοκληρωθεί όλες οι απαιτούμενες εργασίες και τα παιδιά μας θα απολαύσουν διακοπές με υψηλή ασφάλεια και ποιότητα.

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια