Διαδικτυακή εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ για την οικονομία και ανάπτυξη στο Βόρειο Αιγαίο

Διαδικτυακή εκδήλωση για την οικονομία και την ανάπτυξη στο Βόρειο Αιγαίο, με θέμα «Ανάπτυξη στα νησιά: Το σήμερα και το αύριο» διοργανώνει ο τομέας ναυτιλίας και νησιωτικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, το Σάββατο 3 Απριλίου 2021και ώρα 5:30 το απόγευμα.

Στο επίκεντρο της εκδήλωσης θα είναι οι απόψεις, οι αγωνίες και οι προτάσεις των ίδιων ανθρώπων της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας που αποτελούν τη ραχοκοκαλιά του ιδιωτικού τομέα στα νησιά του Βορείου Αιγαίου. Συγκεκριμένα, θα συμμετάσχουν ως ομιλητές εκπρόσωποι 23 φορέων – επιμελητηρίων, εμπορικών συλλόγων, ενώσεων ξενοδόχων, συλλόγων εστίασης κ.ά. – από την Λέσβο, την Λήμνο, τη Χίο, την Σάμο και την Ικαρία.

Το δύσκολο πεδίο που έχει διαμορφωθεί μετά την εκδήλωση της πανδημίας θα αποτελέσει βασική εστίαση της συζήτησης, χωρίς να παραγνωριστούν τα πάγια αναπτυξιακά ζητήματα της περιφέρειας και οι προκλήσεις, αλλά και ευκαιρίες, που συνδέονται με τη νησιωτικότητα.

Από την πλευρά των διοργανωτών, κεντρικός ομιλητής θα είναι ο τομεάρχης ανάπτυξης και επενδύσεων, βουλευτής Μεσσηνίας κ. Αλέξης Χαρίτσης. Επίσης, παρεμβάσεις θα πραγματοποιήσουν ο τομεάρχης ναυτιλίας και νησιωτικής πολιτικής, βουλευτής Δωδεκανήσου κ. Νεκτάριος Σαντορινιός, ο αναπληρωτής τομεάρχης νησιωτικής πολιτικής, βουλευτής Χίου κ. Ανδρέας Μιχαηλίδης και ο βουλευτής Λέσβου, αναπληρωτής τομεάρχης εξωτερικών κ. Γιάννης Μπουρνούς.

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια